Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testi hibaitok vannak? Szegyenlitek szex kozben?
15 ne sajnald.
Az a legrosszabb.
O is ember.
#13:finom lehetsz. 🙂
Talán lehetne kicsit izmosabb a felsőtestem, mivel bringázok és futok, csak az alsó az. Minimális hasam van a 190 centihez.
Durva amiket irtok. Sosem voltam elegedett onmagammal. Mindmaig eleg sok gatlas van bennem. Nem eleg nagy a farkam (de, sot), benan nezek ki (senki sem mondta, sot...), dagadt vagyok (minden ismerosom azt mondja h vekony vagyok, persze ok ismertek 20-30 kiloval tobbnek is) stb stb.
Közben ezek semmik, megis a gatlas, onmagam elfogadasanak eleg nagy fala, gatja.
Kussolnom kellene es orulnom, h ha kicsit is akarnam tudnek ezeken valtoztatni, izmot epiteni, szalkasitani, a kitartasomon gyakorolni stb...
De akarhogy is nez ki az ember eloszor fejben kell rendbe raknia magat es csak utana er barmit is az ha valtoztat ezen.
Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!