Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat érdemes lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat érdemes lehet provokálni?

Figyelt kérdés
Így többet lehet kihozni belőlük?

2020. okt. 14. 01:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a nagy semmiből nincs értelme nekiállni valakit "provokálni"

Honnan tudod, hogy neki ezzel nem okozol lelki fájdalmat, zavarodottságot? Honnan tudod, hogy megáll ott, ami neked tetsző szintje az "erőszakoskodásnak"?

Ez nagyon hülye ötlet. Ha azt akarod, hogy valaki jól megadja neked ami jár, akkor érdemes előtte tisztázni vele emberi szavakkal, hogy 1. ő egy domináns típus-e, 2. neked hol vannak a határaid.

2020. okt. 14. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem jössz össze olyannal, aki eleve domináns? Akiben ez nincs meg, az lehet, hogy még meg is sértődik a provokálásod miatt és otthagy örökre... :D
2020. okt. 14. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Max. ha olyan az a valaki, aki totál alárendelt, mert ő legalább élvezné is, hogy valaki dominánsan viselkedik vele - főleg egy nő.
2020. okt. 14. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugyanigy voltam mint az elöttem szóló,vadembernek hivott mindig,10 évvel fiatalabb volt nálam a csaj,és nyugodt kis romantikusnak hitt elöször,húzta az agyam az elsö szex elött is,aztán mikor "bemelegedtünk" akkor nem kiméltem öt:) igaz kis törékeny 45 kilós alacsony csaj volt,de meglepöen birta és sikitva élvezett ahogyan vadul dugtam öt.mondta is hogy ilyen vadul még senki nem merte,pont azért mert sajnálták stb,ezek után direkt felhúzott mert imádta,persze én is..
2020. okt. 15. 08:15
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Lehet provokálni, csak utána ne hagyd kielégítetlenül. Nem egészséges, neki sem, meg neked sem, mert esetleg megváltoztatja a profilképedet... :-))
2020. okt. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!