Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne ég 29 éves férfinek 20 éves lányokkal kezdeni?
Figyelt kérdés
Volt már 2 éve akkor 19 éves barátnőm de az nem alakult jól. Viszont tetszenek a kis 20 éves lányok és nem tűnnek veszesnek érettség szempontjából2020. szept. 24. 18:25
1/6 anonim válasza:
az a gond más életszakasz és nem biztos, hogy ezt áttudjátok küszöbölni
lehetséges, hogy ennyi idősen egy 18-20 éves lány is nagyon megfelelne, de ahhoz keresni kell és talán ritkább, mint a 22-25 éves körében
2/6 anonim válasza:
Egy 29 éves pasi nagyjából abban az érettségi szakaszban van, mint egy 20 éves lány.
Szóval miért ne?
3/6 anonim válasza:
Nekem megfelelne, ha hasonlóan gondolkodik.
35/F
4/6 kicsibarany válasza:
Attól is függ, hogy mi a terved. Összeköltözést/családot vagy csak mókázni szeretnél? Általában a 20 éves lányoknak fogalmuk sincs, hogy mit akarnak, és változni is fognak idővel.
Illetve a fiatal lányoknál még mindig van, hogy a szülő beleszól, ami bonyolítja hogy jól érezzétek magatokat, ezzel is számolj.
5/6 anonim válasza:
Szerintem simán. Én azt vettem észte, hogy a nők ebben a korban már olyan érettségi szinten vannak, hogy lehet velük tervezni. Ezt látom a környezetemben. A 20 év fölötti nő ismerőseimnek általában olyan 5 évvel idősebb pasijaik vannak, úgyhogy szerintem ez egy teljesen általános dolog, nem kirívó.
6/6 anonim válasza:
Ha most azt írjuk hogy nem, akkor ezentúl elkerülsz minden 20 körülit, vagy inkább az számít amit jónak érzel. Remélem az utóbbi és nem az alapján akarod élni az életed h más mit gondol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!