Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek érdemes rámenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes rámenni egy menő, bomba csajra átlagos férfiként, vagy csak nagy kudarc lenne belőle?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki tényleg, nagyon szép, menő csajnak számít a környéken, többszáz lájkja van a közösségi oldalakon, stb. Volt már néhány gazdag, nagymenő, magabiztos pasija, hiszen volt miből válogasson. Ehhez képest én egy teljesen átlagos, csendes férfi vagyok, nem tudnék neki túl sok mindent nyújtani, sok szereteten kivül. Hozzáteszem, a szexuális teljesitményem sem tul acélos. Viszont úgy adódott, hogy minden adott hozzá, hogy 1-2 randit összehozzak vele, lehet még alakulna is valami belőle. Csak félek nehogy kudarc legyen a vége. Nektek mi a véleményetek erről? Én 24f, ő 21l

2020. szept. 20. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
ha ér annyit akkor igen
2020. szept. 20. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Tuti bukó szitu, de ha legalább egyszer meg tudod dugni, már megérte próbálkozni.
2020. szept. 20. 20:08
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kéne akkor hinni a csodákban, hogy majd én meghódítom a nagymenő csajt, ugye?
2020. szept. 20. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként mondom azt, hogy érdemes, próbálkozz be. Ki tudja, hogy neki mit tetszik. Lehetett ott a sok lóvés, menő srác, valamiért már nincsenek ott. Kicsit még abban a korban van, ahol válogat és próbálgat az ember. Lehet te leszel neki a nagy szerelme csak még ő sem tudja.

Nem akarom hogy nagykepűnek hangozzon, de én is a "menő/jó csajok" közé tartoztam anno és nem kellettek azok a menő pasik akiket először elképzeltek volna mellém az előítéletes emberek.

Egy próbát megér.

2020. szept. 20. 20:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

haver én átlagos vagyok, méghozzá kocka is :D és a középsuli legjobb csaját meghódítottam

ha nem mersz lépni, akkor minek a kérdés?

2020. szept. 20. 20:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy jobban félek a kudarcoktól, mint bármi mástól. Ez mindig is hátráltatott a csajozásban.
2020. szept. 20. 20:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sosem tudhatod, amíg nem ismerkedtél meg vele. Lehet, hogy alig várja, jöjjön végre egy olyan férfi, aki nem a trófeát látja benne. De lehet hogy megnézi a kocsidat és többet vissza se ír :)

/jobban is jársz, hidd el/

Az éremnek két oldala van.

N

2020. szept. 20. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne kudarcként fogd fel, hanem gyakorlásnak, tapasztalatgyűjtésnek.
2020. szept. 20. 20:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy mozdulj rá. Egyébként is úgy működik a dolog, hogy rámozdulsz 100 nőre és 99 kikosaraz. Ha viszont eleve a kudarc gondolatával futsz neki akkor nem fog sikerülni. Amúgy meg ha nem csinálsz semmit, akkor lehet életed végéig bánnád. Szóval ne tökölj vágj bele abba a randiba!
2020. szept. 20. 21:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ennyire leertekelni magadat
2020. szept. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!