Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek érdemes rámenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes rámenni egy menő, bomba csajra átlagos férfiként, vagy csak nagy kudarc lenne belőle?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki tényleg, nagyon szép, menő csajnak számít a környéken, többszáz lájkja van a közösségi oldalakon, stb. Volt már néhány gazdag, nagymenő, magabiztos pasija, hiszen volt miből válogasson. Ehhez képest én egy teljesen átlagos, csendes férfi vagyok, nem tudnék neki túl sok mindent nyújtani, sok szereteten kivül. Hozzáteszem, a szexuális teljesitményem sem tul acélos. Viszont úgy adódott, hogy minden adott hozzá, hogy 1-2 randit összehozzak vele, lehet még alakulna is valami belőle. Csak félek nehogy kudarc legyen a vége. Nektek mi a véleményetek erről? Én 24f, ő 21l

2020. szept. 20. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató válaszokat. Szerintem rámozdulok a csajra, lesz ami lesz.
2020. szept. 20. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel magadban, soha nem fogsz nyerni!

Amit nem próbáltál meg, az örökre elmúlik.

2020. szept. 20. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha megpróbálod, akkor lehet siker, vagy kudarc. Ha meg sem próbálod, akkor 100% a kudarc...
2020. szept. 20. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a csajok nagy resze amugy alulrol valogat.... szoval ha te ugy is erzed hogy nem vagytok egy kategoria, o lehet nem.

Masok velemenyebol kiindulva, en is csupa olyan palival kezdtem, akik koszonest se erdemeltek.

Szoval mindenkeppen erdemes megprobalnod

2021. ápr. 17. 18:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Ááá minden sztereotípia bejött, beszéltünk vagy kétszer, de tényleg csak ilyen full általános beszélgetésig jutottunk el, amúgy teljesen normális volt a csaj. Na de a lényeg, hogy most egy kigyúrt, szétszteroidozott csávóval jött össze. Ennyit erről.
2021. ápr. 17. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem lépsz, akkor ő nem fog!Illetve: nem a te irányodba!

Ahogy itt előadtad magad, én is inkább a vibrátort választanám...

Tanács: bízz magadban, mert ha te nem teszed, akkor senki sem fogja megtenni! Légy határozott, magabiztos, mert a nők arra bomlanak, mert a nő azokra a pasikra néznek fel, akik mindenben a megoldást keresik, nem a kifogásokat!

Sajnos te a siránkozáson kívül nem sok mindent produkáltál, így nem csoda hogy a "normális" csaj lelép egy vezércsődörrel!

Légy te is az - vagy legalább próbálj meg hasonlítani egy határozott emberre!

2021. ápr. 19. 09:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Ne úgy értsd, hogy féltékeny vagyok, vagy ilyesmi, mert nem is úgy közeledtem hozzá, csak ismerkedni próbáltam, mert alkalmam is volt rá. Nem is bánom, hogy nem próbálkoztam vele, sőt, örülök neki, mert mondom, a csaj csak az ilyen menő izomagyakra bukik, normális csendesebb férfiként csak beégettem volna magam vele. Inkább kezdek visszahúzódóbb, csendes csajokkal, százszor jobban járok minden tekintetben.
2021. ápr. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!