Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lánytól elvárják,hogy a puncit szőrtelenítse? Szőrössel nem foglalkoznak a fiúk?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 20:58
11/21 anonim válasza:
Amíg nem lóg ki a bugyiból a dzsumbuj, addig minden rendben, nem zavar.
12/21 anonim válasza:
Nem várom el! A szőröset is ki lehet nyalni!
13/21 anonim válasza:
Majd megbasznak nyugi.tipikus szuz kerdes
14/21 anonim válasza:
Én jobban preferálom ha fazonra van igazítva, vagy ha csupasz. Azért nyalni nem túl kellemes nyalni a dzsumbujt.
15/21 anonim válasza:
Nekem szőrös, imádja a férjem. L/27
16/21 anonim válasza:
Én szeretem a barackot, a húsos KOPASZ barackot! Nekem csak a kopasz. Imádom habzsolni, önfeledten csókolózni a puncival. Nejemé ilyen, ő is így szereti. Kb 1.5-2 havonta gyantáztat.
17/21 anonim válasza:
Én a szőröset szeretem, minél természetesebb annál jobb! Sajnos nem találkoztam még ilyen lánnyal, és a párom, akivel hosszú ideje vagyok együtt sem szereti természetesre hagyni :( 26F
18/21 anonim válasza:
Teljesen egyén függő kinek mi jön be. Sportolás után a zuhanyzóban látok szőrös lányokat és azt mondják (beszélgettünk róla) imádja a pasijuk.
Ez pont olyan, mint a férfiaknál a szakáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!