Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok!Őszintén mondjátok meg,hogy mondjátok el a kozmetikusnak,hogy szőrteleníteni akarjátok a popsi lyukatokat?
Tételezzük fel,hogy sikerül elmondani úgy,hogy nem égett le a pofátokról a bőr akkor is,hogy tartjátok oda neki a hátsófeleteket pironkodás nélkül az arca elé.
Ha nőgyógyászhoz megyek akkor is olyan szégyenérzet van bennem,hogy borzasztó.Akkor a kozmetikusomnak,hogy tartsam a seggem az orra elé?
A kozmetikus előtt nem kell szégyenkezned, neki ez a munkája mindennap találkozik ilyennel hozzá van szokva.
Felhívod elmondod hogy "szia, xy vagyok, időpontot szeretnék kérni fenék gyantázásra" és ennyi, nem kell túl bonyolítani. Valószínűleg ő is elfogja vonni a figyelmedet miközben csinálja hogy kevésbé legyen kínos.
Mikor először voltam intim gyantán nekem is furcsa volt a szituáció, de közben beszélgettünk és hamar elterelte a figyelmem.
Pedig igazán félre kéne tenned ezt a gyerekes szégyellősködést. Nincs abban semmi, hogy a kozmetikus látja fenekedet.
Mégis mitől félsz? Megjegyzést tesz rá? Na majd bolond lenne elijeszteni a fizető ügyfelet.
Amennyiben komplett intim gyantát kérsz, abba beletartozik a fenékvágat is. Ha első alkalommal bizonytalan vagy, nyugodtan kérdezz rá. Nem te leszel az első és nem is az utolsó.
...a végén, amikor a fenék rész következik, kérlek mond, hogy mit csináljak. Első alkalom lesz. Köszi.
Ennyi az egész.
Hát ugyanezt lehetne kérdezni nőgyógyászati vizsgálat esetén. És szerintem az még kellemetlenebb is ilyen téren.
Szét a lábak fel a kacsa... Doki se azt nézi, mint ahogy a komzetikusnak is ez a természetes. Nem fog röhögni
Azért ne állítsátok már be ezt a világ legtermészetesebb dolgának :D Hiába írják sokan, nem olyan mint 3 zsemlét kérni a boltban. Aki nem pironkodik az első alkalommal, az a fura inkább :D
De, ha az első alkalmon túl vagy, utána többet már nem fogsz szégyellősködni hidd el. Vannak ilyen dolgok a világon, az első alkalmon túlesel, utána már megy magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!