Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik két pasit tartotok (vagy a férjetek mellett szeretőt), mind a két pasival ugyanúgy élvezitek a szexet?
Figyelt kérdés
Vagy az egyikkel nincs vagy alig van és csak a másikat élvezitek?2020. okt. 13. 19:31
11/22 anonim válasza:
7es és 4es vagyok. Nincs gyerekem.
12/22 anonim válasza:
Köszönöm a válaszod!
Valaki ismerősöm nagyon hasonlított rád a történeted alapján.
14/22 anonim válasza:
Férjem nem is kozeledik , en sem, neki is van szeretoje nekem is, hogy akkor miert nem valunk el ? Mert amugy meg jól megvagyunk ezek kivul
15/22 anonim válasza:
14.
Már megbocsáss, de ekkora marhaságot már régen olvastam/hallottam.
F.
16/22 anonim válasza:
En ferjem engedelyevel tartok szeretőt, megbeszéltük, nekem nagyobb az etvagyam.
17/22 anonim válasza:
Az rendben van hogy megbeszéltétek, de mi a francért vagytok együtt?
Miért nem keresel egy b.szógépet aki még plusz a kefélésen egy megbízható pasi is?
18/22 anonim válasza:
Mert nem talál olyat. A nőknek is nagyon is végesek a lehetőségeik. Fóleg 30 felett.
19/22 anonim válasza:
Szerintem meg nincs abban semmi rossz, ha valaki nem válik el a férjétől, hanem az ő tudtával/engedélyével néha együtt van más csávóval is. Miért kéne másik párt keresni, ha egyébként meg szeretik egymást? Ebben a konkrét esetben nem arról van szó, hogy a nő viszolyogna a férjétől.
20/22 anonim válasza:
19!
Szerinted ez egy 100-as kapcsolat?
Mert én betegnek gondolom, már én sem vagyok együtt sűrűn a feleségemmel mert nem vagyok mai gyerek és a szexet sem annyira kívánom, de nagyon jól megvagyunk és emiatt nem keresnék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!