Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvádolhatnak nemi betegséggel?
Sziasztok!
35 éves fiú vagyok, pár nap múlva 36 leszek. Lefeküdtem egy nővel egy hete, utána azonnal elküldött, mert azt mondta, hogy lelkileg nem tudott közel kerülni hozzám. :( Szépen elváltunk, majd pár nap múlva elkezdett nekem írogatni, hogy én tuti nemi beteg vagyok és mondjam meg, mi a nemi betegségem, és hogy mekkora szemét vagyok, hogy elfertőztem. Írtam neki, hogy semmi bajom, erre a fejemhez vágta, hogy én mekkora szerencsétlen hülye vagyok, nem tudom, hogy a férfiak tünetmentes hordozók és sokszor úgy derül ki, hogy nemi betegek, hogy a partnerükön jelentkeznek tünetek. Nagyon félek, azt mondta, hogy ha valami baja van,akkor engem is behívnak vizsgálatra és bírósági per lehet belőle.:( Kérem segítsetek, igaz e ez? feljelenthet?

Kedves kerdező! Nem bántasból, de szerintem ennyi parával és csekély intelligenciával a korodhoz képest, legfeljebb pszchiáterhez járj, ha komolyak a kérdéseid, hozzászólásaid.
Ha nem azok és csak troll vagy, akkor inkább semmit nem mondok.
Én se vagyok egy csajozógép, de azért ennyire fájdalmas kérdéseket nem teszek fel. Illetve az a mondatrész, hogy "anyukam szerint"... 18-20 év fölött már nagyon ne anyukád véleménye számítson! Legyenek barátaid, beszélgess velük. Ne csak a kocsmaba, bár onnan is lehet "csajokat" összeszedni.
Nem vagyok egy zseni, de a kérdés es a hozzászólásaid szövegezese nekem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!