Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvádolhatnak nemi betegséggel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ravenanime kérdése:

Megvádolhatnak nemi betegséggel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves fiú vagyok, pár nap múlva 36 leszek. Lefeküdtem egy nővel egy hete, utána azonnal elküldött, mert azt mondta, hogy lelkileg nem tudott közel kerülni hozzám. :( Szépen elváltunk, majd pár nap múlva elkezdett nekem írogatni, hogy én tuti nemi beteg vagyok és mondjam meg, mi a nemi betegségem, és hogy mekkora szemét vagyok, hogy elfertőztem. Írtam neki, hogy semmi bajom, erre a fejemhez vágta, hogy én mekkora szerencsétlen hülye vagyok, nem tudom, hogy a férfiak tünetmentes hordozók és sokszor úgy derül ki, hogy nemi betegek, hogy a partnerükön jelentkeznek tünetek. Nagyon félek, azt mondta, hogy ha valami baja van,akkor engem is behívnak vizsgálatra és bírósági per lehet belőle.:( Kérem segítsetek, igaz e ez? feljelenthet?

2020. okt. 13. 10:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt lehet, hogy jogi kategóriába kellene nyitni. Itt nem biztos, hogy sokan értenek a joghoz.
2020. okt. 13. 10:31
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De biztos van olyan, aki ért a nemi betegségekhez:) Nem merem a nőt megkérdezni, hogy mik lettek az eredményei, mert nagyon agresszív velem, haragszik rám, mert lelkileg nem tudtam hozzá közel kerülni.
2020. okt. 13. 10:33
 3/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, hogy ki tudja hány emberrel feküdt még le rajtad kívül, úgyhogy ne zargasson tovább, ha már egyszer úgyis elzavart. Amúgy miért jelentene fel, milyen perre gondolt? És legalább védekeztetek? Akkor nem is lehet egykönnyen megfertőzni a másikat.
2020. okt. 13. 10:37
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A csaj egy hiszterika, te meg hulye vagy ha beveszed ezt a dumat. Annyi igaz, hogy lehetsz tunetmentes hordozo, szoval ha a csaj elarulja, hogy mi a baja, akkor te elmehetsz szuresre (mondjuk anelkul is). Birosagi per viszont nem nagyon lehet a dologbol, mivel te johiszemuen jartal el (azaz nem tudtal rola, hogy barmi bajod lenne). Teljesen mas lenne a helyzet, ha pl igazolt HIV fertozott lennel, es ugy szornad a magodat a varosban, mert az ugyanis buncselekmeny.
2020. okt. 13. 10:37
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Elmekórtani esetet dugtál meg. Ennyi.
2020. okt. 13. 11:07
 6/24 anonim ***** válasza:
ez hülye XD bírósági per mert ő saját akaratából kefélt valakivel...kockázat mindig van még gumival is....mellesleg többszörös gyilkosokat mentenek fel majd pont téged fognak lecsukni gonorrhea miatt...mondd el a nő nevét h messzire elkerüljem
2020. okt. 13. 11:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem rohadtul szerelmes a csaj, azért ilyen elmebeteg :D
2020. okt. 13. 11:29
 8/24 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy sose tudna engem szeretni mert kevés vagyok neki. Kérdezzem meg mi a baja? Mik a tünetek??? :( Állítólag elment a nemibeteggondozóba.
2020. okt. 13. 11:31
 9/24 anonim ***** válasza:
23%

Ha tudtál rola hogy nemi beteg vagy és szándekosan fertőzted meg akkor feljelenthet testi sértés miatt. De mindent neki kell bizonyítani, még azt is hogy ő nem dugott mással, ami lehetetlen kategoria.

Amúgy jó nagy pancser vagy. A legnagyobb baj az hogy nem kurtad szanaszét az összes lyukát. Ezért rinyàl és néz téged madárnak.

2020. okt. 13. 11:34
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok, hogy nemi beteg vagyok, ő vinnyog össze vissza.:( Ő azt mondta lelkileg voltam szar:(
2020. okt. 13. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!