Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvádolhatnak nemi betegséggel?
Sziasztok!
35 éves fiú vagyok, pár nap múlva 36 leszek. Lefeküdtem egy nővel egy hete, utána azonnal elküldött, mert azt mondta, hogy lelkileg nem tudott közel kerülni hozzám. :( Szépen elváltunk, majd pár nap múlva elkezdett nekem írogatni, hogy én tuti nemi beteg vagyok és mondjam meg, mi a nemi betegségem, és hogy mekkora szemét vagyok, hogy elfertőztem. Írtam neki, hogy semmi bajom, erre a fejemhez vágta, hogy én mekkora szerencsétlen hülye vagyok, nem tudom, hogy a férfiak tünetmentes hordozók és sokszor úgy derül ki, hogy nemi betegek, hogy a partnerükön jelentkeznek tünetek. Nagyon félek, azt mondta, hogy ha valami baja van,akkor engem is behívnak vizsgálatra és bírósági per lehet belőle.:( Kérem segítsetek, igaz e ez? feljelenthet?

Nem lehet belőle per, nyugi!
Ez a csaj egy idióta. Mondom ezt nőként.

Semmi esetre se lehet belole jogi kovetkezménye. Egyszeruen bizonyíthatatlan az állítása. Nem tudtál soha hogy beteg lennél. Nem kaptál soha semilyen orvosi papírt, amibol tudnod kellene (már ha azt is lennél tényleg). Ugy hogy még a rosszabbik verzioban sincs semilyen riziko. A jobbik verzio, hogy nincs is semmi bajod és a csaj csak hisztizik, vagy simán akármilyen fertozése van. A punci millioszor elkap akármilyen nyavalyát, nem kell rogton nemi betegésgre gondolni.
Azt javaslom a csajra szarj rá jo magasrol, ne foglalkozz vele. Ne hivogasd, ne is írj vissza neki. Felesleges, és felejtsd el. Feljelenteni úgy se fog. Ha meg tényleg el is megy a rendorségre, eloszor neki fog kelleni bebizonyitania valahogy a dolgot, amit nem tud, úgy hogy még csak kihallgatásra se hívnak téged be.
Valoszinuleg nincs semmi bajod, de ha mégis izgulnál kicsit a saját egészséged miatt, akkor menj el a korzetihez (bocsi szlovákiábol írok, nálatok az talán "háziorvos")és megmondod neki h akarsz nemi betegségre tesztet. Lehet megkérdi miért, elmondod hogy egy csaj mivel vádol. Vesz toled vért, kapsz egy tubust, amibe otthon sperma mintát kell bele "tenni", visszaviszed neki és kivizsgálják. Visszajon az eredmény és megnyugodsz. Nem nagy cucc a dolog. Személyes tapasztalatbol írom ezt, sajnos. Engem az exbarátnom vádolt meg anno, hogy megcsaltam, mert valami fertozést kapott és hogy biztos voltam más novel. Addig fajult a dolog, elmentem tesztre, persze full negatív lettem. Ha van kérdésed írj bátran.
30F
Kedves 16! Nagyon rendes ember vagy! Én ezt a szégyent nem merem bevállalni, még magán úton sem, hogy nemi beteg gondozóba járjak :( Nagyon kellemetlen lenne nem lennék rá képes.
Az is nagyon fáj, hogy nem tudtam ki se elégíteni, vissza gondolva előző kapcsolatomra, ott a nőnek sorozat orgazmusa volt, hangosan síkitott ez a csaj meg azt mondta ha megint meg merem kérdezni sex közben, hogy jó? akkor takarodjak...

Az alapproblema a bemutatkozasodban kezdodik: 35 eves fiu vagyok...
Az ember 35 evesen mar ferfi szokott lenni, de te kisfiunak tartod magad. Mit varsz igy a noktol?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!