Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El lehet menni örömlányhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet menni örömlányhoz azzal, ha ki szeretnéd nyalni őt elől és hátul is vagy hol lehetne erre lányt találni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem szívesen mennék prostihoz.
2020. okt. 11. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Persze, erre valók többek között.
2020. okt. 11. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az örömlány az a prosti..

Szerintem igen. Ez azért nem annyira extrém kívánság.

2020. okt. 11. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szexpartnerkeresőkön találhatsz ilyen lányt, csak persze a prosti egyszerűbb
2020. okt. 11. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Mennyiért tenné meg ezt egy örömlány?
2020. okt. 11. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Pénzért.
2020. okt. 11. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen el lehet menni, arra is hogy csak te nyalj - azt csinálja a pénzedért amit kérsz (a normál szex keretein belül, van amelyik azon túl is, de az ára is annyi lesz). Ha te csak nyalni akarsz, akkor nyalsz, ha csak orált akkor az, ha csak beszélgetni akkor az. Ámbátor megjegyzem, szerintem lúzerség a prostit kinyalni (attól még tekintsd embernek!) pont annyira nem fogja élvezni, érdekelni mintha dugás lenne.
2020. okt. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!