Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szemtelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemtelenség örömlányhoz menni, ha a lány túl sokáig húzza az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja csak ismerkedünk, zéró intimitással.
2019. nov. 29. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Hát bro' ha egyből félrelépéssel akarsz kezdeni egy kapcsolatot. Nem lenne egyszerűbb inkább lezárni és prostizás helyett akkor olyan partnert keresni akivel jobban közös hullámhosszon vagytok? Korrektebb lenne.
2019. nov. 29. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem az.....én két hét után otthagynám. Ne már, hogy 3 hónap....
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem nem ártana a kiszemelttel megbeszélni.
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Biztos, hogy kellessz a csajnak ha három hónapja húzza a dolgot? Valami nem stimmel itt.
2019. nov. 29. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
A szemtelenség nem elég erős kifejezés rá.
2019. nov. 29. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
A lány szűz? Ha nem, akkor minek húzza 3 hónapig? Nem prostihoz kell menni, hanem olyan nőt keresni, akinek van igénye is a szexre... Ugyanis szerintem az, aki alapvetően legalább heti 2-3 alkalommal igényli egy kapcsolatban a szexet, az az elsőt sem húzza 3 hónapig, ha tetszik neki valaki...
2019. nov. 29. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Mikor lett olyan a világ hogy ha rá repül egy nőre egy pasi akkor minnél hamarabb bsznia kell és terpesztenie ? És csodálkoznak a pasik ha szűzen halnak meg vagy X évig nem jut nőhöz.

Vagy valami áldásnak kell azt venni hogy hú észre vett a pasi akkor bugyim tolom lábam rakom szét ?

Meg csak ismerkedsz és már inkább fizetnél...

Szóval ha egyszer lesz egy párod aki netán terhes lesz és valami oknál fogva nem szexelhettek akkor is prostihoz mész mert nem lesz intimitás?

2019. nov. 29. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztatok már vagy csak képen "ismered" ?
2019. nov. 29. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem az. Menjél ha igényed van rá. Azért vannak.
2019. nov. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!