Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet, hogy eddig senki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy eddig senki nem engedte hogy kinyaljam?

Figyelt kérdés

2 lánnyal voltam, még egyiket sem nyalták ki előttem sem soha...

De azt sem akarták, hogy én orálozzak nekik.

Pedig elég figyelmes vagyok... Ez az egyik vonzerőm.

Ugyanakkor Ők profin oráloztak nekem.

Ez esetleg egy gyakori dolog az ellenkező nemnél?

22/f

2020. okt. 10. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogyan is értetted? "2 lánnyal voltam" Eddig életedben? Vagy egyszerre? Vagy tegnap? Csak meglepett, hogy két lány nem tartott igényt a nyalás szolgálatodra?
2020. okt. 10. 17:04
 12/16 A kérdező kommentje:
2 lánnyal voltam az elmúlt 2 évben összesen. Külön-külön. Nem kapcsolat volt egyik sem, de nem is egyéjszakás...
2020. okt. 10. 17:08
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor honnan veszed, hogy " Ez az egyik vonzerőm."? Ráadásul ezek szerint semmiféle eget rengetö vonzeröd sem lehet.
2020. okt. 10. 17:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Mert eddig mindenki, akivel voltam ezeket emelte ki...

Meg olyanok is, akikkel nem voltam együtt.

Mindenkinek van valamilyen vonzereje...

Sehol nem írtam, hogy punci mágnes vagyok.

2020. okt. 10. 17:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam, hogy ez az egyik vonzerőm, hogy nem azért nem engedik, mert egy megbízhatatlan bunkó vagyok.
2020. okt. 10. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán féltek. Féltek, hogy csúnyának tartod őket odalent, hogy nem ízlik majd neked. Valószínűleg eléggé tapasztalatlanok voltak teli komplexusokkal. Ha még sosem csinálták nekik előtte, akkor nyilván nem tudhatják, hogy szeretik-e vagy sem, szóval inkább amondó vagyok, hogy magukkal nincsenek odalent megelégedve. Ehhez meg kell némi gyakorlat, hogy egy ilyen lányt hogy vegyél rá minderre. :)
2020. okt. 11. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!