Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet kezdeni a fenekemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni a fenekemmel?

Figyelt kérdés
Eddig több pasi is megjegyezte közvetlenül a vetkőzés után, mikor elkezdtek simogatni még szex előtt, hogy annyira ki van nyílva, biztos szexeltem vagy masztiztam fenékbe közvetlenül előtte, pedig nem. Mindig is ilyen volt a fenéklyukam, nem a nemi életem kezdete óta ilyen. Képkéregetők kíméljenek!

2020. okt. 9. 13:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#19, ne úgy képzeld el, hogy úgy potyog ki a kula, mint egy kályhacsövön, egyszerűen picit másképp néz ki. Puncija is van akinek 16 évesen, még szűzen olyan, hogy ránézel, és kikerekedett szemmel elgodolkozol az élet legnagyobb rejtelmeiről!
2020. okt. 9. 15:52
 22/26 anonymousreview60 ***** válasza:
#21: Kérem, linkelj be a netről egy ilyen jellegű puncit ábrázoló képet a vizuális miheztartás végett! Vagy írd körül 1000 szóval az adott nemiszerveket!
2020. okt. 9. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Kamus hapsi vagy.
2020. okt. 9. 16:37
 24/26 anonim ***** válasza:
#22, oké, akkor próbálj elképzelni egy 80 kilóméteres szélviharban, a széllel szembe fordulva rohanó, óriási fekete pofájú angol bulldogot, lógó nyelvvel és cikkcakkos elefánt fülekkel.
2020. okt. 9. 17:35
 25/26 anonymousreview60 ***** válasza:
#24: Úgy érzem átlátom a helyzetet. :-) De legalább szűk volt és síkos?
2020. okt. 9. 18:07
 26/26 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem bízvást találsz akár ezen az oldalon is fiúkat, akik pénzvisszafizetési garancia mellett vállalnak kézrátétes gyógyítást. :-))
2020. okt. 10. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!