Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott elvárás, hogy a pasi mindennap foglalkozzon a fenekemmel?
Figyelt kérdés
Imádom, ha nyalnak, ujjaznak és azt is, ha segédeszközökkel izgatják a popsim (plug, dildó), az igazi péniszről nem is beszélve. Ha épp nincs senkim, akkor magamnak szoktam csinálni, igen, általában mindennap. Ez azonban több pasinál is megrökönyödést váltott ki, mondván a legtöbb lány ezt nem szokta szeretni, főleg nem ennyire. Ha nem kapok ilyen téren is törődést naponta, akkor rossz kedvem lesz, rányomja a hangulatomra a bélyegét. Puncimnál simán elvagyok 2-3 naponta történő orállal és szexszel, de a popsim az más. Emiatt teljesen elfuseráltnak érzem magam, de a vágyaimnak egyszerűen nem tudok parancsolni.2020. jún. 15. 19:39
1/23 anonim válasza:
Én szívesen bevállalnék egy ilyen lányt, de senki sem egyforma, lesznek akiket ez taszító ¯\_(ツ)_/¯
2/23 Noren1989 válasza:
Nem akkora gàz, de alkalmas partner is kell hozzà.
3/23 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok ezzel a dologgal.Folyamatosan elbírnám viselni.19L
4/23 fegya válasza:
HÚÚÚ de irigylem a pasidat! Eztnekem eddig szzinte mindigúgy kellett kiudvarolni! Dehogy vagy elfuserált!
5/23 anonim válasza:
Ez alap, hogy minden nap játszik a pasi a barátnője popsijával.
6/23 anonim válasza:
Mindenki más. Kinek ez, kinek az jon be. Ha te kivanod a napi analt, akkor majd talalsz egy pasit, aki szivesen meg is dugja a popodat. Sot, szerintem eleg konnyen fogsz talalni.
7/23 anonim válasza:
Volt ilyen partnerem, akivel rendszeresen a normál szex része volt ez is.
8/23 anonim válasza:
Ha ezen múlna, naponta ki lennél kormolva ott is.
9/23 anonim válasza:
Hol lehet ilyen lányt találni? Én egész nap is dugnák, ha volna olyan lány, aki meg is akarna ismerni, nem csak itt nyavalyogni.
10/23 anonim válasza:
Ha szabad leszel íjr, megbeszéljük
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!