Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott elvárás, hogy a pasi mindennap foglalkozzon a fenekemmel?
Figyelt kérdés
Imádom, ha nyalnak, ujjaznak és azt is, ha segédeszközökkel izgatják a popsim (plug, dildó), az igazi péniszről nem is beszélve. Ha épp nincs senkim, akkor magamnak szoktam csinálni, igen, általában mindennap. Ez azonban több pasinál is megrökönyödést váltott ki, mondván a legtöbb lány ezt nem szokta szeretni, főleg nem ennyire. Ha nem kapok ilyen téren is törődést naponta, akkor rossz kedvem lesz, rányomja a hangulatomra a bélyegét. Puncimnál simán elvagyok 2-3 naponta történő orállal és szexszel, de a popsim az más. Emiatt teljesen elfuseráltnak érzem magam, de a vágyaimnak egyszerűen nem tudok parancsolni.2020. jún. 15. 19:39
11/23 anonim válasza:
Én imádnám a feneked nyalni és dugni is. Talán naponta is menne. Persze megfelelő higiéniával fürdés után.
35F
12/23 Ibron185 válasza:
Ezzel semmi probléma nincs és nem vagyy elfuserált! Én is szivesen megismernék egy olyan nőt aki nem kapja meg othon amit akar! Amolyan beugrós lennék!😊
13/23 anonim válasza:
Szia! Ne érezd magad ezert kellemetlenül. Ilyen vagy, igy vagy tökéletes. Aki ezt nem igy gondolja es alapból, nem ilyen az ugysem erti...En imadom ha a fejem jol bele tolhatom egy popsiba akar rá is ülnek és ugy nyalhatok, baszhatok a nyelvemmel. Ezt minden alkalommal szeretném csinalni, de nyilvan voltak akik ezt elutasitottak.. Persze mindenki más.
14/23 anonim válasza:
Szia. Nincs ezzel baj. En is nagyon élvezem ha a fenekem kényeztetik. Minden nap is akár. Magamnak is gyakran szoktam. 24L
15/23 anonim válasza:
Kerdezo kellett ez neked?! Mennyi onkentes jelentkezod akadt, aki szivesen medgudná a hatsodat? 5-10-20? :D
16/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy hajlandó lennél-e viszonozni prosztatamasszázzsal és rimjobbal.
18/23 anonim válasza:
Hát én is az a típus vagyok, akik non-stop el tudnék babrálni a barátnőm popsijával ...csak igazából mindig úgy érzem, hogy ez egy eltűrt dolog a nőknél és emiatt lekiismeret furdalást kelt az emberben, ha folyton csak a másik popsilyukát bizgerálja (persze a punciért is odavagyok).
20/23 anonim válasza:
Talán a mindennap az kicsit sok, de az, hogy foglalkozzon vele az nem. Ha szereted csinálni magadnak, akkor nyugodtan csináld ahogy kell. Azt javaslom egyezzetek meg a pároddal, hogy mikor mennyi izgatást adjon neked, és akkor ő se fog rá kényszert érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!