Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni a fenekemmel?
Hát ha nem mutatod meg, akkor bízzunk a szavadban? Ez a gyakori drágám.
Kép vagy semmi :D
szerintem ha nincs vele gond, csak mások gondolják így, akkor nincs semmi probléma vele
ha annyira zavar, akkor rakj be előtte plugot amit a srác vesz ki és akkor nincs ez a megjegyzés :P
HÍZÓKÚRA - ez a megoldás. Nem mértéktelen hízás, hanem egészséges hízás. Így farpofáidra kerülő zsírréteg csökkenteni fogja a kráter szélességét.
Addig optikai csalást javaslok, vagyis a "tangás kúrást" - azaz dugáskor maradjon rajtad a tanga, így nehezebben vehető észre a tág s*gg. Addig meg ne hagyd simogatni a kloákádat!
Basszus pedig most akartam képet kérni.
Amúgy engem izgat ha kutya pózban hangsúlyosabb a popsi lyuk, szóval szerintem nem gáz. Azért én is megkérdeztem volna tőled szex után, de nem bunkóságból csak hogy hátha van remény egy jó kis anál szexre 🙂
De szerintem ne parazz rajta , biztos jól néz ki, a pasik előtt ezt nem kell szégyellned.
Én még soha nem láttam ilyet, csak anál után,mikor a csajjal úgy voltam együtt.
Valószínűleg a partnereid is ezért hiszik ezt.
Persze hiszek neked, hogy nem, de fingom nincs mit lehetne vele kezdeni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!