Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régi korokban, mikor több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi korokban, mikor több havonta vagy még ritkábban fürödtek az emberek, milyen élmény lehetett az orális szex?

Figyelt kérdés

#túró #betyárkörte #vaníliás - tépőzáras nuna #pumaketrec #rasztafurulya
2020. okt. 9. 12:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezeken a kulcsszavakon besz.rok :D

A középkorban az alapszintű higiénia is sokszor hiányzott így még ha nem is tudtak a baktériumok létezéséről gusztusuk akkor se lehetett az orálhoz (meg eleve prűdek voltak az emberek a vallásosságból kifolyólag).

A jóval szabadosabb és higiénikusabb (lásd: római fürdők) ókorban biztos hogy elterjedt volt ahogy a biszexualitás is. A hírhedt orgiák nyilván nem merültek ki a misszionárius meg a kutya pózban.

2020. okt. 9. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Kőbányai szopófantom nincs itt? Ő tán tudná a választ!
2020. okt. 9. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

A keresztény kultúra elmúlt 1000 éve híresen igénytelen volt a testápolást illetően, szóval kellett gyomor az orális szexhez.

A japánok, amikor először találkoztak európaiakkal két dologra figyeltek fel: a modern fegyverekre és a förtelmes testszagra.

2020. okt. 9. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:

A kulcsszavak tényleg:))))))

Néhány gondolatkísérletem volt nekem is erre a problémára, de rájöttem: igazából nem akarom tudni, milyen lehetett.

Elképzelhetetlen a szex (orális pláne) alapos tisztálkodás nélkül, lehet, hogy inkább zárdába mentem volna, mintsem... 🤢

De hátha mégis mosakodtak, csak tetőtől talpig fürdés nem volt...

2020. okt. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!