Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi korokban, mikor több havonta vagy még ritkábban fürödtek az emberek, milyen élmény lehetett az orális szex?
gondolom előtte volt mosakodás, vagyis a szolga lemosta mielőtt a feladatot végrehajtotta, vagy épp nem
c1g4nyoknál és szerintem igénytelenebb arab népeknél még mai napig tapasztalható ez a dolog
Szerintem akkoriban igénytelenebbek voltak az emberek minden téren.
Szóval gondolom ebben az esetben se nagyon zavarta őket.
A – vélhetően az ember felegyenesedése óta ismert és gyakorolt – módszer közmegítélése kultúráról kultúrára, korról korra változó; korai említései közül kitűnik a Kámaszútra.
Wikipédia
Elég sok kultúrában régen a nőket nem sokra tartották. Nagyjából szexelő, szülő háziszolgák voltak. Nyilvánvalóan nem törődtek a férfiak azzal, hogy letisztogassák magukat. No meg az orális szex sem volt ennyire elterjedt. Nem volt se tv, se internet, ahonnan tanulható lett volna.
A rómaiaknál az orális szexet büntetésként alkalmazták.
A kereszténység büntette azt, akiről kiderült, hogy orális szexet folytat.
A huszadik század vége felé került csak be igazán a köztudatba, és akkor már nem tekintettek rá percerzióként.
ma 13:13
És mi a helyzet a Káma szutrával ami évszázadokkal ezelőtt leírta az orális szexet, mint kényeztetés egy formáját.
Semmi bünti vagy vallási dolog, csak kényeztetés...
Ez ellent mond az elméletednek :)
Az, hogy nem fürödtek még nem jelenti azt, hogy nem mozsdottak.
2000 éve is pl. megmosták az utazók a lábukat egy hosszú út után (vagy a házigazda megmosta nekik).
Szerintem valószínű, hogy szex előtt akkor is megmosták az érintett testrészeket, mint, ahogy manapság is sokan teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!