Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez nálatok?
Figyelt kérdés
Ebben a helyzetben vagyok, és tartok tőle valamiért. Jelen esetben nem csak szexről lenne szó, többet szeretnék tőle. Ti mit gondoltok ilyen esetben? Elfogadható ha a nő kezdeményez?2020. okt. 8. 10:17
11/15 anonim válasza:
Hogy egy nő kezdeményez nálam, mert szeretne valamit.
12/15 anonim válasza:
Nem lenne semmi különösebb gondolatom ettől. Nem jobb vagy rosszabb mintha én kezdeményeznék. Ha szeretnéd, akkor hajrá!
13/15 anonim válasza:
Nem élünk már a középkorban! Ha nem közönségesen csinálja akkor kimondottan örülnék neki! De ne női jeleket adj, mert mi pasik azokat kevésbé értjük! Ha lehet akkor direktebb módon hozd a tudomására!
Ha ezért elítél vagy netán megbélyegez, akkor se sajnáld, hogy nem jött össze semmi azzal a pasival!
Sok sikert! F.
14/15 anonim válasza:
Sokmindentől függ mit gondolok, de tetszene. Ha tetszik akkor meg főleg.
15/15 anonim válasza:
Teljes mértékben, én örülnék egy ilyen helyzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!