Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez nálatok?
attól függ hogyan teszi és milyen kapcsolatban vagyok vele
nálam néha kezdeményeznek csajok neten beszélgetés alatt, vagy rámenősebben, vagy óvatosabban
vannak azért alpáriak is ami kiábrándító tud lenni
élőben szintén voltak csajok akikről tudtam mit akarnak, változó mire mit reagálok
Természetesen nem rámenős, alpári módon. Egy sima randira hívás, ahol alakulhat bármi vagy semmi.
Ma már elfogadott tény, hogy nők is kezdeményeznek kapcsolatot a férfiaknál.
Idős vagyok, de én sem látok benne semmi rendelleneset. Tetszel neki - kapcsolatot akar veled teremteni. Idővel eldől, hogy összeilletek-e. Bizonyára amit eddig tud rólad (lehet, csak látásból ismer, de lehet, hogy más alkalommal már találkoztatok, beszéltetek, tehát bejössz neki, ezért többet akar). Ne nézd őt ezért rosszlánynak. Idővel úgyis minden kiderül.
Ffi.
elvileg nem kéne, hogy bármi gond legyen belőle, nekem semmi bajom vele, ugyanúgy kezdeményezhet férfi is, mint nő
még díjaznám is, hogy meglépte (sok nő csak a száját tudja húzogatni, ha arról van szó, hogy kivételesen neki kéne kezdeményezni)
ugyanakkor a régebbi vágású férfiak egy része sajnos összefossa magát tőle, nagyon rámenősnek vagy nagyon kiéhezettnek sejti az illetőt, vagy csak simán nőietlennek találja a dolgot
En azok partjat fogom fiukent akik haladnak a korral es pozitiv jo dolognak tarjak ha egy lany lep :D
Szerintem szakitani kell azzal a felfogassal mostmar, hogy csak a fiu lephet...ha szinpatikus vagy neki akkor jo vege lesz, ha nem akkor kapsz egy kis kosarat .
Amivel viszont nem ertek egyet, hogy a frappans kreativ rairasokat varnak el sokszor a lanyok, mert ez a kesobbiekben nem ad semmit az egeszhez viszont a sima “hogy vagy, van e kedved beszelgetni, mizu” kezdesekse befolyasolnak a kesobbieket viszont ezekre valaszt nem kapsz, van hogy meg se nezik ....
Es ha megvan a kolcsonos szimpatia ket ember kozott akkor mindegynek kene lenni, hogy ki es mivel nyit mert ha tudtok egymassal beszelgetni akkor ugy is mindegy az egesz :D
Nem ijedek meg a lehetőségtől, nincs ezzel semmi baj.
Egyebkent is, a nők szoktak kezdeményezni, csak éppen bujtatottan :D (pl. meghagyja az alkalmat, hogy megszolitsam, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!