Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha félek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha félek a nyalástól, de nagyon szeretnék már nyalni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm azt mondta, hogy betegségeket kaphatok el. Én nem értek ezekhez, de én csak súlyos betegséget nem akarok elkapni.

Mi a legrosszab, ami történhet? Mert ha 2 hétig legyengülök, az pl egyaltalan nem érdekel.

Azt hallottam, hogy a lányok vaginája ilyen szempontból úgymond veszélyes.

De azon is gondolkoztam,hogy túl sokat gondolkozok és felesleges ennyit. Egyszer lett volna rá lehetőségem, mert egy lány megengedte és szerette volna, de az én félelmem miatt ezt nem tettem meg. Rá egy évvel pedig többször álmodtam már arról, hogy nyalok és úgy érzem, hogy nagyon nagy szükségem lenne rá, szinte már mindenem a nyalásra vágyik és alig bírom, amíg nem tehetem meg. És újra és új ra eszembe jut a szituáció, amikor nyalhattam volna.

Szóval milyen rossz dolgok történhetnek, ha kinyaltam egy lányt?

Légyszi ne trollkodjatok, tényleg nem tudom és fontos lenne :) Köszönöm!

2020. okt. 8. 10:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat. Hétvégén elolvasom a cikket. Csak ilyesmit nem akarok, hogy egy nemi betegség miatt hamarabb meghaljak, vagy, hogy lerohadjon az egyik végtagom, vagy kiütések keletkezzenek az arcomon/eltorzuljon az arcom. Akit kinyalnék egy olyan lány, akibe már jártak egy páran.

Milyenek lehetnek az eselyeim?

2020. okt. 8. 22:56
 12/17 A kérdező kommentje:
És impotenssé sem szeretnék válni
2020. okt. 8. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú, velem bajok lesznek. NYARALÁST olvastam végig. Azért, úgy kicsit meglepő volt😁😁😁
2020. okt. 8. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Volt egy hasonloan paranoid csajom, az meg mindenaron std tesztet akart csinaltatni, hamar excsaj lett belole. Lehet burokban elni, csak minek. Egeszseges kockazatvallalas...ez a kulcsszo.

Ja, es kozben ugyanezek a "kockazatkerulo" emberek elhiznak, egeszsegtelen eletmodot elnek, etc amivel valojaban sokkal nagyobb minusz EV-t tolnak az eveikre...

2020. okt. 8. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
De tényleg. Helyettesítsétek be a nyalást a nyaralás szóval. Baromi jót röhögtem. Köszi magamnak. N
2020. okt. 8. 23:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Vegyél fagyit!
2020. okt. 9. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj!

Hanem nyaljál!

2020. okt. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!