Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan nővel, aki 5-6 évig fent volt a rosszlányokon?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#10-es, legalább te képben vagy! Előítéletes vagyok, és ez általában segít jól dönteni. Abban a nőben, aki pénzért 6000 pasival lefekszik, én valamiért nem tudnék megbízni!
2020. okt. 7. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen. Akkor is ha most fent van.

Csak a személyiség számít.

2020. okt. 7. 20:14
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
, ha őszintén elmondaná de akkor nagyon és nagyon hűségesnek kellene lennie hozzám és gyengédnek..
2020. okt. 7. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Simán, biztos jó a szexben.
2020. okt. 7. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Ha őszintén elmondja, és már egy ideje nem csinálja akkor igen.
2020. okt. 7. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem ezen fog múlni. Viszont ha nem meséli el a múltját és évekkel később derül ki, akkor repülne...
2020. okt. 8. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, értem mire gondolsz, de a valóságban is így tennèl?

Ha mondjuk házasok vagytok 10 éve és van gyerekek, és 10 évig minden szép és jó volt, akkor nem hiszem hogy kidobnád e miatt.

2020. okt. 8. 12:31
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es, ha egy ilyen volumenű dologban nem őszinte velem, akkor onnantól kezdve valójában az ember szinte mindent megkérdőjelezne a kapcsolatban... valóban abbahagyta, tényleg soha nem fordult elő, hogy egyszer-egyszer valamiért összejött egy másik pasival? Milyen téren nem volt még őszinte ezen kívül?

Egy olyan kapcsolatban, ahol semmi bizalom nem marad két ember között nincs értelme benne maradni egyik fél számára se. Hiába volt minden jó, ha nem tudod megmondani, hogy az tényleg úgy volt-e, vagy csak egy újabb hazugság a "biztonság" megtartása érdekében.

2020. okt. 8. 12:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Ok el tudom fogadni. Csak úgy általában a legtöbb ember nehezen változat a megszökött életen
2020. okt. 8. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:

nem kizárt ha jó ember minden klappol.

std szűrés

2020. okt. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!