Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kalandra összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kalandra összejönnétek ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetem van, magas testtel. Eléggé szerény típus vagyok. Nem vagyok feltűnő a lányoknak emiatt.

Ki szeretném próbálni hogy milyen egy szinte ismeretlen lánnyal együtt lenni.

Hol találhatnék erre normális, értelmes, szép lányt?

2020. szept. 22. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kevés információ alapján nehéz válaszolni.
2020. szept. 22. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Miket írjak még magamról?
2020. szept. 22. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem.
2020. szept. 22. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:

En igen.

Ha nornalis vagy, megvan a vonzalom akkor persze

2020. szept. 22. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat mutass magadrol egy kepet es kiderul :)
2020. szept. 22. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán... a rossz hír viszont ha nem tudsz csajozni, azaz "normál" kapcsolatra nőt felcsípni akkor alkalmira sem. Ugyanaz a "tudomány" kell hozzá, csak alkalmiban hamarabb jutsz az ágyig és nem akarnak feltétlenül a felek egymástól többet. Az alkalmizás, a kalandozás már level 2. csajozási szint.

Hol találsz? Bárhol... ahol normál kapcsolatra is. Nincs olyan hely, hogy "csinos csajok várják hogy tökidegen két puszi után azonnal megdugja őket" - illetve van ilyen hely, úgy hívják kupleráj.

2020. szept. 22. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Normális, értelmes és szép is.

Találhatsz ilyet, ha fizetsz. Mondjuk egy prostinak.

Ha nincs benned semmi érdekes, szerény vagy, gyanítom visszahúzódó is, akkor hogy akarsz nagypályán játszani? Mert az alkalmi szex létrehozása nem kispályásoknak való. És ahogy leírod, te az vagy.

Mellesleg szexpartner keresőkkel tele van a net.

Legyél kreatív.

2020. szept. 22. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
neked önbizaomhiányod van kicsi fiam én magabiztos vagyok ezért érek el sikereket a nőknél...ha nincs tartásod hogy tetszetnél másnak ha saját magadnak sem???
2020. szept. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!