Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki prostituált függőnek tartja magát? Ha igen, miben nyílvánul ez meg nála?
Én az vagyok sajnos.
54 éves létemre belezúgtam teljesen egy 19 éves prosti lányba. Egyszerűen nem tudok betelni vele, azok a tökéletes cicik, popsi, selymes bőr és fantasztikus az ágyban.
Abban nyilvánul meg a dolog hogy már közel 1 millát elköltöttem rá. Már egy ideje megoszt velem sokmindent az magánéletéről, szoktunk lelkizni. Elárulta, hogy van egy pasija, aki belevitte ebbe a munkába és lelki terrorral tartja benne.
Mindent megtennék, hogy megmenthessem ebből a végtelenül megalázó, kihasznált helyzetből. Eltartanám, mindent megadnák neki amit szeretne ha otthagyná azt a rohadékot és velem lenne. De nem akarja, hogy megmentsem. Azt mondja szerelmes a gyerekbe és nem lenne képes elhagyni, bármit megtesz ezért neki.
Én meg minden nap azon őrlődök, hogy mit lehetne kezdeni ebben a helyzetben, hogy tudnám meggyőzni, hogy engem válasszon. Felőről teljesen ez a helyzet. Legjobb lenne megszakítani vele a kapcsolatot, hogy túllépjek rajta idővel, de ehhez meg túl gyenge vagyok.
Hát kb. ebben nyilvánul meg a dolog számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!