Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi farok para olyan mint nőknél a saláta punci félelem?
A "kicsi farok para" megfelelője a "tág punci para".
A punciforma és mellméret sokkal kevésbé számít az aktusnál.
Ez egy hatalmas kamu, hogy mikro pénisszel rendelkezőket istenítenek a nyalási technikájuk miatt...
Sokkal inkább megalázzák Őket.
Nyílván nem mindenki, hiszen vannak nagyon rendes, megértő nők.
De sokkal nagyobb az esélye annak hogy megalázzák, mintsem hogy istenítsék.
Az a baj, hogy a ténylegesen kis pénisz egy valódi probléma. Nem olyan mint a kis mell...
Mivel ennek gyakorlati funkciója is van.
Nem szeretem, ha ezt elbagatellizálják...
Az még hagyján, hogy a női nemet egységesen mosdatják ezzel, tehát azokat a személyeket is, akik ezt nem érdemelnék meg.
De a kis péniszű pasiknak ezzel a már meglévő, valódi problémájuk mellé még egyet teremtenek...
Azt, hogy még kisebbségi komplexussal is megvádolják Őket, illetve csak legyintenek a problémájukra és azt mondják, hogy “Ugyan már, a pénisz méret nem számít! Ha elutasítanak, vagy megaláznak az nem emiatt van, hanem Te vagy a hibás!”.
A kis pénisz az nem olyan mint a saláta punci, vagy a kis mell.
Az olyan mint a tág punci...
Nekem átlagos méretem van és szexeltem már nagyon tág nővel, és egyáltalán nem tudtam élvezni...
Sajnálom szegényt, hiszen ez neki is egy adottsága, amiről nem tehet.
De nagyobb eséllyel talál egy nagy, vastag pénisszel rendelkező partnert, mint egy 7 centis péniszű pasi, nagyon szűk csajt.
Én élvezném, ha egy csinos lány azzal alázna szex előtt, hogy milyen kicsi, pöttöm a farkam, meg kinevetne, kisfarkúnak hívna. (Amúgy nem kicsi 16,5 cm szeméremtől 17,2 cm) De olyan izgató az egész. Szóval számomra ez, nem jelent félelmet. :) Csak sajnos a lányokat nehéz ilyenre rávenni, anélkül hogy ilyeneket mondjon kivéve ha szakítani akarnak vagy nem néznének elmebetegnek emiatt. :(
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!