Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok lovagolni, nem szeretek felül lenni mit tegyek?
2 éve vagyunk együtt az első párommal, sokszor próbálkoztam már a lovaglással de sehogy sem megy, egyszerűen nem érzem a ritmust hiába segít barátom, vagy nézek videót, vagy olvasok utána, vagy próbálkozom vele élesben... van ilyen hogy egyszerűen ekkora szerencsétlen vagyok? Valaki letudná írni pontosan hogyan kell elhelyezkedni, mennyire előre hátra, stb.?
20/L 25/F
Mi köze a lovaglásnak a kilókhoz? Láttam videót amiben egy 100 kilós is ugyanúgy csinálja mint egy 50 kilós.....
Én 60 vagyok mégse megy.
3-as , mi köze a súlyhoz? :D
Ez érzésre megy. Én pont, hogy imádok felül lenni, én irányítok, úgy tudok mozogni, ahogy nekem a legélvezetesebb.
Nem szokott rá panasz lenni.
Ha neked nem élvezetes ez a póz, akkor nem csoda, hogy nem érzel rá.. Nem biztos, hogy erőltetni kell, ami nem megy, nem minden lánynak jön ez be tudtommal.
Annyiban egyetértek a 3-assal,hogy hiába írom le én,hogy csinálom lehet te nem élveznéd úgy.
Erre tényleg neked ráérezni.
Igazából én sosem értem az ilyen kérdéseket mert nekem ez magától jön olyankor nem gondolkozok és nincsenek bevett taktikáim.
Szerintem ha neked ez a póz nem fekszik akkor ne erőltesd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!