Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel swingerklubba fogunk menni, mire számítsak? 1 éve vagyunk együtt, ő 21 én 23 éves vagyok.
Tesa vigasztalt csak magad hogy erzelmei feled vannak meg melléd bujik be az ágyba esténként sovány vigasz de ez van
Amugy meg had keféljék nem kopik sz el csak edzodik ;)
A 26-ossal értek egyet, nagyon szépen leírta, hogy miről is szól a swinger klub. Én kíváncsiságból már néztem ilyen honlapot, komoly viselkedés kódex van, hamar kipenderítik az embert, s bizony van, aki "csak" kíváncsiskodni megy, s végül a saját párjával megy be egy szobába. De már a helyszín, vagy az, hogy nézhetik őket közben, izgalmat ad az együttlétnek. Szerintem izgalmas gondolat, bár még nem voltam ilyen helyen,de ha mennék, nem azért, hogy 2-3 másik pasi partyba vágjon, tudom mi izgatna ebben a szituban, s nem a gangbang.
S az is igaz, hogy egy hármasozásra vágyó pár a klubban egyszerűbben találhat harmadik embert,s egyből el is tudnak vonulni. Ez a g.civel telelövés meg bullshit, gumit használnak. Aki itt anélkül csinálja, az sima egy éjszakás kalandban is bevállalná óvszer nélkül.
Aki szerint gáz az korlátolt? 😀
Sosem fogom megérteni ezta beteg gondolatot? Hogyan izgatja az beteg agyadat, hogy azta lányt akit szeretek mással dugatom orba szájba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!