Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel swingerklubba fogunk menni, mire számítsak? 1 éve vagyunk együtt, ő 21 én 23 éves vagyok.
Te most itt vagy provokálni akarod az embereket, vagy tényleg ilyen hülye vagy, ezt nem tudom! 🤔
Igen csak nézelődni akar, meg egy új f.aszt a szájába, meg ahova csak lehet.
Könnyűvérű nem is kicsit.
Nézelődni meg te fogsz, mikor fel sóhajt egy durungon.
De azt csinálsz amit akarsz, igazából én leszarom.
Nem az én "szerelmem" 😂
Nem mindegy melyikbe mentek, és melyik napon. A swinger alapvetően pároknak szól, szimpátia alapon. Ilyen gang-bang buli nem sok van, de ott is lehet nemet mondani.
Szerintem népszerűek lesztek, már csak a korotok miatt is.
Általában a swingerekkel kapcsolatban azok osztják leginkább az észt akik a közelében sem jártak egyiknek sem. A fentiekkel ellentétben:
- swingeben minden közös beleegyezésen alapul, azt csináltok amihez kedvetek van (és amihez partnereket találtok), ha csak szét akartok nézni, enni-inni, beszélgetni, táncolni akkor az történik, ha többesezni vagy éppen egy 10 fős gangbangbe belevetni magatokat akkor az;
- minden klubnak van társalgó/étkező/táncparkett része (+jackuzzi, szanua és két klubban medence is) és vannak a szobák ahol az "akciók" történnek (ebből van nyitott, meg van zárható - oda bevonultok akikkel ti gondoljátok vagy éppen kettesben az élmények hatására és pont senkinek, semmi köze hozzá);
- teljesen vegyes a korosztály, 20-asoktól az 50-esekig;
- sokkal normálisabb, kulturáltabb a közönség mint egy sima szórakozóhelyen, eleve kell egyfajta iq hozzá, a magasabb belépő is szűri a hülyéket és nagyon sok klubban igen erős a face kontroll;
- normálisabban viselkednek az emberek, a tolakodókat, zaklatókat vagy aki nem tud viselkedni sokkal hamarabb kidobják mint egy sima szórakozóhelyről.
Szóval az fog történni... lementek, átöltöztök, esztek-isztok, beszélgettek másokkal, nézelődtök. S vagy csak nézitek a nyitott szobáknál mi történik odabent, vagy ha van nektek szimpatikus pasi/pasik/pár/párok stb. akkor amihez kedvetek van.
Hidd el hogy más elképzelni és más szembesülni azzal ha nődet dugják, szopatjàk.
Hogy nem csak nézelődni fog az borítèkolható. Ebből jól nem jössz ki.
Egyebkènt a swinger azoknak való akik minden màs formàt kipóbàltak, unnak. Ez huszonévesen elég durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!