Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintem valami nem működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem valami nem működik a barátnőmmel szexuálisan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Együtt vagyok egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal, ő most 16 éves.

Nem szűz, viszont mikor 2 hónap után mondtam neki, hogy lefeküdnék vele, még azt mondta várjunk vele. Ezután vártam, mígnem az esetre 2-3 hónapra itt aludt nálunk, közöltem vele, hogy van nálam óvszer, viszont semmiféle reakció nem volt.

A lányt mindig leteperem, levetkőztetem, orálisan kényeztetem meg egyéb dolgok, viszont megvárja mindig, amíg elmegy, aztán felveszi a bugyiját és csinálja nekem. A nadrágomat sosem vette le még teljesen, mindig csak lejjebb húzza, még ha csak boxer is van rajtam. (Nem tudom, magamnak kéne vetkőztetni magamat is, csak mert csávó vagyok? A pólóm le szoktam venni, de ennyi, azt néha húzza ő is le rólam.)

Mi a véleményetek?

2020. okt. 6. 21:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy megosztottad. Remélem, hamae túllépsz ezen, ne bántsd magad miatta.

De a mintát se tanuld el.

2020. okt. 20. 06:27
 22/23 A kérdező kommentje:
A barátai elmesélték, már az elején is majdnem megcsalt valakivel, viszont a srác nem volt benne, mert tudta, hogy van barátja. Mutattak chatet, képeket...
2020. okt. 20. 09:33
 23/23 anonymousreview60 ***** válasza:
Ciki lehet, hogy a barátaid előbb tudtak a dologról mint te/felszámoltad volna a kapcsolatot, de szerintem örülni kell az olyan barátnak, aki valódi bizonyítékokkal segít neked megszabadulni az ilyen kolonctól.
2020. okt. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!