Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem valami nem működik a barátnőmmel szexuálisan?
Sziasztok!
Együtt vagyok egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal, ő most 16 éves.
Nem szűz, viszont mikor 2 hónap után mondtam neki, hogy lefeküdnék vele, még azt mondta várjunk vele. Ezután vártam, mígnem az esetre 2-3 hónapra itt aludt nálunk, közöltem vele, hogy van nálam óvszer, viszont semmiféle reakció nem volt.
A lányt mindig leteperem, levetkőztetem, orálisan kényeztetem meg egyéb dolgok, viszont megvárja mindig, amíg elmegy, aztán felveszi a bugyiját és csinálja nekem. A nadrágomat sosem vette le még teljesen, mindig csak lejjebb húzza, még ha csak boxer is van rajtam. (Nem tudom, magamnak kéne vetkőztetni magamat is, csak mert csávó vagyok? A pólóm le szoktam venni, de ennyi, azt néha húzza ő is le rólam.)
Mi a véleményetek?
Mi lenne, ha rámenősebb lennél? 🤔
Nem 16 vagyok, de már akkor is arra buktam, ha egy pasi tökös. Mi az, hogy nem vetkőzöl le magadtól? Hány éves vagy, 3?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!