Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintem valami nem működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem valami nem működik a barátnőmmel szexuálisan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Együtt vagyok egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal, ő most 16 éves.

Nem szűz, viszont mikor 2 hónap után mondtam neki, hogy lefeküdnék vele, még azt mondta várjunk vele. Ezután vártam, mígnem az esetre 2-3 hónapra itt aludt nálunk, közöltem vele, hogy van nálam óvszer, viszont semmiféle reakció nem volt.

A lányt mindig leteperem, levetkőztetem, orálisan kényeztetem meg egyéb dolgok, viszont megvárja mindig, amíg elmegy, aztán felveszi a bugyiját és csinálja nekem. A nadrágomat sosem vette le még teljesen, mindig csak lejjebb húzza, még ha csak boxer is van rajtam. (Nem tudom, magamnak kéne vetkőztetni magamat is, csak mert csávó vagyok? A pólóm le szoktam venni, de ennyi, azt néha húzza ő is le rólam.)

Mi a véleményetek?

2020. okt. 6. 21:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát... te választottál 16 évest.
2020. okt. 6. 21:49
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
semmi se működik,ez a lány nem való szexre..(még)
2020. okt. 6. 21:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tévedsz, minden rendben van nála. Nem akar lefeküdni, kerüli a lehetőségét is.
2020. okt. 6. 21:58
 4/23 A kérdező kommentje:
És akkor az orális szexet miért akarja/engedi? Ha meg van neki, akkor szokta nekem csinálni úgy is, hogy én neki nem.
2020. okt. 6. 22:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint tényleh nem akarja megdugatni magát. Nem tudom mi oka lehet erre, de nagyon nem akarja. Inkább az okára kérdezz rá, nem pedig magára a cselekedetre.
2020. okt. 6. 22:02
 6/23 A kérdező kommentje:
Szokta engedni azt is, mikor alsón keresztül rakom oda, meg mikor "ő van a soron" szokta ő is dörzsölgetni oda nekem, mikor rajtam van.
2020. okt. 6. 22:19
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

Mi lenne, ha rámenősebb lennél? 🤔

Nem 16 vagyok, de már akkor is arra buktam, ha egy pasi tökös. Mi az, hogy nem vetkőzöl le magadtól? Hány éves vagy, 3?

2020. okt. 6. 22:19
 8/23 A kérdező kommentje:
Hát ez elég furcsa, mivel akkor ő is levetkőzhetne magától, de ő sem teszi.
2020. okt. 6. 22:21
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert nem az élvezés ellen van kifogása, hanem a szűzességét még nem akarja elveszíteni. Nem akarom elhinni, hogy nem érted...
2020. okt. 6. 22:21
 10/23 A kérdező kommentje:
De nem szűz.
2020. okt. 6. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!