Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétisesek! Ez nagyon nagy gond?
Sziasztok!
A párom lábfétises, és én ebben igyekszem toleráns lenni, és ami azt illeti, nincs is ellenemre a dolog. Viszont nőből vagyok, így aggódom, most éppen a lábam kinézete miatt is.
Ápolom a lábam, hlgy puha legyen rajta a bőr, festem a körmöm, de sajnos van egy amolyan örökölt testi hibám. Mindkét lábfejemen a kisujj melletti lábujj görbe, elég feltűnően. Nagyon félek amiatt, hogy ez a páromat zavarja. Ő ugyan nem tett még rá megjegyzést, de talán azért nem mondta, mert tudja, hogy nem tehetek róla.
A ti szemszögetekből ez mennyire taszító?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy baj lenne.
Attól még, ha szexy a lábad, az nem változtat rajta, úgyanúgy szexy marad.
Igaz én inkább a női combok megszállottja vagyok.
De ha mutatsz egy képet adok pontosabb választ.
#2 Szívesen megnézem a te lábad is ha megmutatod.
#1 vagyok 31F
#3 nincs rá szükség, én tudom hogy szexi lábaim vannak 😅
#2 voltam
Kár.
Pedig igen szívesen megnéztem volna😋😋
Valószínűleg igen, tetszik neki.
De egyébként meg attól, mert valaki lábfétises, nem ugyan az tetszik mindenkinek. Hiába mutatnál más embereknek akár képet, csak az ő véleményüket kéred ki és nem a párodét. Ezt csak is kizárólag tőle tudhatod meg valamilyen módon.
Lábfétises vagyok, de nem elegendő pusztán egy láb, lábfej. Ahhoz megfelelő alak, kinézet is kell, különben a varázsát veszti és maximum a hányinger kerülget. Képen más, mert ott lényegében fantáziámra van bízva, de hiába nézegetek akár fórumokat és hasonlókat: sok nem tetszik. Engem kimondottan a vékony alak vonz, így alapvetően lábak terén is. Tehát vékony láb, csontosabb lábfejjel, inkább kisebb lábméret, de még a boka is fontos. De ez én vagyok, sokan pont ellenkezőleg, inkább a húsos lábak hozzák izgalomba. Lábujjak szintúgy ilyen, de még a köröm is számít. Nekem pl festett nem tetszik, néhány szín elmegy, számomra az alakja, kinézete mérvadó. Lehet átlag ember számára nem sok különbség van 2 láb között, nem tudom, de számomra van. Egy kis szépséghiba egyébként belefér. Attól mert görbe a lábujjad, nem feltétlen csúnya számára, lehet épp úgy tetszik neki, vagy pont nem számít nála. Most csak tán nem épp a lábadért fog otthagyni, ha nem tetszene neki, rég nem foglalkozna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!