Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti változtatnátok a barátnőtök testén valamit (legyen az bármiféle apróság), ha lenne lehetőségetek rá?
Én raknék rá min. 10 kilót, mert ezzel a fogyózással kiborít, és minden gallyra ment rajta aminek gömbölyűnek kellene lennie. (régebben, amikor összejöttünk az is volt!)
Szerinte csinos, szerintem szikkadék.
Kezd egyre jobban nem tetszeni, teljesen elmentek nála: megszenvedi hogy ronda lehessen.
Határozottan nem!!!
Úgy tökéletes számomra ahogy van!!
F
Az ember elfogadja a párját úgy ahogyan van.
Ha az Úr Ísten kicsit nagyobbra tervezte volna a nők csiklóját, az szerintem nem lenne baj. Szerintem ennek mindenki örülne, még a nők is, mert élvezetesebb lenne a maszturbálás is. Nagyon kevés a viszonylag nagy csiklójú nő.
17-es válaszoló:
Nekem meg pont a kicsi csikló jön inkább be. ;)
Sőt, ha már ilyen általános szinten beszélünk a dolgokról, tőlem a csikló el is tűnhetne teljesen, ha(!) cserébe a nőknek érzékenyebb lenne a hüvelyük, és könnyebben lenne hüvelyi orgazmusuk. Szerintem az igazi az lenne, ha szex közben mindig így élveznének el. Meg úgy általában is a behatolásra vágynának folyton. Még a maszti is úgy nézne ki, hogy ujjaznák magukat végig. :)
Ez sem rossz, de kénytelenek vagyunk elfogadni azt ami van.
Csikló volt, van és lesz is.
Egyébként azt tudod, hogy a csikló az tulajdonképpen mi is valójában?
Az megfelel a mi péniszünkön a makknak.
Az van tele ideg végződésekkel, és ezért van az, hogy sok nő csak annak izgatásával tud orgazmushoz jutni.
Ez van. Ezt kell szeretni. És szerintem szetetjük is. 😄😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!