Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatnék olyan nőt aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan nőt aki ugyanolyan jól tudja csinálni nekem mint ahogy én neki?Van valami ismertetőjele hogy a nő jó az ágyban mielőtt lefeküdnénk?(ilyet hogy ribisen viselkedik meg egyéb troll kommenteket ne)

Figyelt kérdés
Az a tapasztalat a visszajelzésekből hogy jól csinálom.(mielőtt valaki mondaná hogy én találtam ki több ember nehezen hazudja ugyanazt)
2020. okt. 4. 20:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A férfiaknál ez működik - mármint aki a legnagyobb ásznak tartja magát szavakban pont az szokott a legbénább lenni

nem sztároltam de amit irsz nem mindig igy van.van aki tényleg jó nem csak mondja és mint irtam a visszajelzések alapján.

2020. okt. 4. 21:29
 12/20 A kérdező kommentje:
"Öööö..." mi öö?nem kéne öözni mintha én lennék buta.na mindegy ennyi.
2020. okt. 4. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Kicsit feszült vagy? Igyál valami nyugtató teát
2020. okt. 4. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Nagy összegben fogadnék hogy egy nulla vagy az ágyban.
2020. okt. 4. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
😂😂
2020. okt. 4. 21:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Csinál
2020. okt. 4. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Eddig minden pasim aki sztàrolta magàt nulla volt az àgyban. Egy nő több okból sem fogja neked azt mondani hogy nulla vagy. Szóval én màr kerülöm az ilyen szuperpasikat.

Eddigi legjobb élmènyein csendes szerèny pasikkal voltak.

2020. okt. 4. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Csinál
2020. okt. 4. 23:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Ránézésre nem fogod megállapítani. Azt sem lehet tudni egy idegenről, hogy megegyezik-e egyáltalán az igényetek, hogy ugyanazt, ugyanúgy szeretitek-e az ágyban, a szexben. Hiába csinálja valaki jól amit csinál, ha te máshogy szereted. Nem lassan, érzékien, hanem például a vadulást szereted.
2020. okt. 5. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Csinál
2020. okt. 5. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!