Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan srácokról, akik mondjuk depresszióval küzdenek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 22:16
1/7 anonim válasza:
Drukkolok nekik,hogy kitudjanak jönni belőle mihamarabb.
2/7 anonim válasza:
Átérzem. De ez miért a szexualitás kategóriában van?
3/7 anonim válasza:
Remélem van aki segít nekik, akár egy családtak, vagy jó pszichológus. A depresszió egy borzalmas dolog, bárki aki ettől szenved sok erőt kívánok neki
4/7 anonim válasza:
Depressziósként nem tanácsos megpróbálni kapcsolatot kialakítani mert valószínűleg balul fog elsülni és a másikat sem érdemes kitenni ennek. Én valószínűleg az vagyok, bár a mindennapi életben nem hiszem, hogy látványos a dolog. Ez igazából akkor jönne ki igazán amikor muszáj érzelmeket átélni. Egy kapcsolatban pedig muszáj. Így egyedül egészen jól megy az, hogy elzárjam magam a hatásoktól.
5/7 anonim válasza:
Most kapni fogsz egy rakat álszent, masnizós magyarázatot arról, hogy mennyire sajnálják, és de szar neki.
De a lényeg: nem kefélnének egy depresszióssal.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is először ki kéne mászni ebből párkapcsolatot kezdés előtt. Én is voltam depressziósként kapcsolatban, és így évekkel később jöttem rá, hogy mennyi szenvedést okoztam a másik félnek és magamnak is.
7/7 anonim válasza:
Hogy olyan srác aki depresszióval küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!