Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szomorú dolog hogy valaki 22 évesen ennyire béna a csajoknál?
Figyelt kérdés
Ennyi idősen nem csókolóztam, nem fogtam meg egy lány kezét sem, meg nagyon nem is beszéltem még lányokkal. Nagyon félénk vagyok sajnos. Mit csináljak hogy változzak?2020. okt. 2. 22:22
3/10 anonim válasza:
Kezdj el változtatni magadon. Sportolj, ismerkedj, szedd össze magad.
4/10 anonim válasza:
Az szomorúbb, hogy itt sopákodsz ezen ahelyett, hogy tennél ellene valamit.
5/10 anonim válasza:
a felsoroltak közül az utolsó ("meg nagyon nem is beszéltem még lányokkal") még itt sem nevezhető szokványosnak.
hol a -csába éltél az elmúlt 22 évben? a lakosság fele nőnemű!
tessék felkelni, van világ a gépen meg a kocka haverokon kívül is!
6/10 anonim válasza:
Otthon ülés helyett járj emberek közé, netezés/mobilba bújás helyett a környezetedre figyelj, ha valaki tetszik, próbálj mosolyogni és kezdeményezz, amíg túl soknak érzed csak annyit mondj szia és menj tovább,
7/10 anonim válasza:
Ha neked így jó...
Ha nem, akkor változtass.
8/10 anonim válasza:
Szerintem alakítsatok csoportot a másik pár ezer siránkozóval :)
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam ebben a korban. Volt társaságom, volt egy-két hobbim, de szinte egy lánnyal sem találkoztam. Aki megtetszett, annak már volt párja. És zavart is a dolog. Aztán eljött az én időm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!