Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szomorú dolog az ha valaki nem sikeres az ellenkező nemnél?
Figyelt kérdés
Tudom, vannak ennél nagyobb bajok is, de ez is elég rossz érzés.
Nem azt mondom hogy egyszerre több lány rajongjon értem, hanem azt hogy azért legyen néha lány akinek bejövök és lehet esély arra hogy összejöjjünk.
Az a baj hogy fiatalabbnak tűnök a koromnál, meg vékonyabb alkatú vagyok, és eléggé szolid. Így nem vonzódnak hozzám a lányok. Pedig nem gondolom magam visszataszítónak, de jóképűnek sem.
2020. jan. 25. 17:25
1/4 anonim válasza:
Nem szomorúnak, szánalmasnak tartom.
2/4 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése. Én sem vagyok sikeres. Nem erőltetem, mert nem vagyok jó pasi, szolid vagyok. Elfogadtam, hogy ezt dobta a gép. Igyekszek pozitívan élni ennek ellenére.:)
3/4 anonim válasza:
Én sem vagyok joképű sem gazdag igy nincs is sikerem a nőknél. Fogadd el ez jutott
Amúgy is amilyen anyagias egysikuak talán jobb is nélkülük.
Örülj annak ami van egeszsége meg meg hasonlok
4/4 anonim válasza:
Számtalan dolog van, amit lehet tenni e helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!