Szerintetek nem szomorú, hogy ennyire sikeres a Szürke ötven árnyalata?
"Az eladások már elérték az 50 millió példányt, így lenyomta a Harry Potter és a Halál ereklyéjét és a Da Vinci-kódot."
Én megértem hogy ez most egy újnak és izgalmasnak tűnő téma, mert a világ szinte a szex körül forog, de tényleg ilyen világban élnénk?
Most komolyan a világ legnagyobb problémája, hogy az emberek egy tvájlájt-fanfictiont olvasnak?
Mert szerintem ettől vannak égetőbb gondok is.
Inkább az a szomorú, hogy nem veszed észre, hogy mit csinálsz: nem tetszik neked a könyv, de mégis vele foglalkozol, beszélsz róla, viszed a hírét. (És basszus már megint erről beszélek én is, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak.)
1. Egyébként rohadtul nem új a téma, erotikus verseket már az ókori görögök is irkáltak. A szex JÓ dolog, na ná, hogy foglalkoztatja a népeket :D
2. Sőt, szadomazochizmusról szóló művek már az 1700-as években is jelentek meg.
3. Ettől függetlenül a könyv több sebből vérzik:
- leokézza az érzelmi zsarolást
- nem lát nagyobb problémát a nemi erőszakkal sem (igaz a csaj nemet mondott, de élvezte, így tök oké, nem?)
- Christian Grey bácsi azért csinálja, mert az elszabott gyerekkora miatt pszicholgóiai gondjai vannak. Anastasia azért csinálja, mert az erőszakos pasija belezsarolja. Tök normális, nem?
- amit ők itt felvázolnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!