Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha a napom nagy részében szomorú vagyok azért mert nincs barátnőm és nincs kivel szexelnem?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt még barátnőm, pedig már 20 feletti vagyok. Nagyon rossz hogy ennyi idősen más már rég szexel, napi rendszerességgel.
Nem megy nekem az ismerkedés, pedig lehetett volna lehetőségem, tök szép lánnyal is, de elbénáztam azzal hogy önbizalom hiányom van és hogy nem vagyok vicces.
2020. jan. 7. 13:21
1/8 anonim válasza:
Ciki. Emeld fel a segged, és ismerkedj!
2/8 anonim válasza:
Nem ciki hanem szánalmas, és ezt építő jelleggel mondom!
Azzal, hogy otthon ülsz, és vársz a puncira, azzal semmire nem mész!
Amúgy 1 nő sem szereti az önbizalomhiányos, kis fiúkat, egyik sem gyereket akar nevelni, hanem 1 magabiztos férfit akarnak!
33/F
3/8 anonim válasza:
#2: mégis szakítanak a sok magabiztos férfivel, szóval ők se tudják, mi kell nekik
4/8 anonim válasza:
27 éves koromig nem volt barátnőm. Prostikhoz jártam. Kedvesek voltak velem, kaptam cicit, puncit. Több pénzem megmaradt, mint akkor, mikor barátnőm lett.
Egyébként meg az önbizalmamat is az hozta meg.
6/8 anonim válasza:
Ha neked a nő csak a szex miatt kell akkor nem is lesz soha.
8/8 anonim válasza:
Nincs itt normális nő csak elvétve, mert mindnek milliomos fos kell, aki plázáztatja mint a tv-ben, miközben olyan buta 80%, hogy a meleg szaromat nem merném rábízni megőrzésre. Némi primitív logikával bármelyik teleüríthető, de az gáz, hogy én sem találtam még olyat, akivel az ürítésen kivül el tudtam volna képzelni hosszú távon bármit is, mert egyszerűek mint a barlangrajz. Tisztelet a kivételnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!