Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti belemennétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti belemennétek olyan szexkapcsolatba, amiben a lány igényei szerint történnek a dolgok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 22:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%

Csak akkor, ha fizet érte alkalmanként mondjuk 100 ezret; az már elég jó óradíj ahhoz, hogy ne munkával vagy a hobbijaimmal töltsem el ugyanezt az időt.

De egyébként miért éri meg az nekem, hogy az én igényeim nincsenek figyelembe véve?

Pláne egy szexkapcsolatban; ilyen esetben a saját igényeim fontosabbak.

Az a férfi, aki ilyenbe belemegy, egy világi nagy lúzer.

2020. okt. 3. 07:19
 22/29 anonim ***** válasza:
45%

Hány éves vagy 12?

Ezek tök alap igények, én meg már azt hittem valami súlyos aberrációt fogsz kiírni, mondjuk megbsznád az illetőt felcsatolhatóssal vagy valami, tudom ezzel le leszek pontozva, de nem bírom ki hogy ne szóljak hozzá.

2020. okt. 3. 07:28
 23/29 A kérdező kommentje:
Jó, csak tudod a szexkapcsolatban is legtöbbször az van amit a pasi akar, és a lány igényeivel nem foglalkoznak.
2020. okt. 3. 08:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Persze!!

23f

2020. okt. 3. 09:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Mintha ez nem így lenne !!
2020. okt. 3. 10:23
 26/29 anonim ***** válasza:

Pontosítsunk! Itt arról lenne szó, hogy a lány igénye szerint IS!

Nem tudom, hogy honnét vakarod össze a partnereidet, ha ez extrának számít nálad.

2020. okt. 3. 10:47
 27/29 A kérdező kommentje:

Két partnerem volt idáig, akik nem elégítettek ki, egyik sem nyalt ki, pedig borotvált, ápolt, illatos voltam minden egyes alkalommal.

Önzőek voltak, orgazmus is alig volt, pedig én mindig kielégítettem őket ahogy csak akarták.

Már nem akarok önző pasit.

2020. okt. 3. 10:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem, ha a lány igényli az elején a nyalást, mert így biztos, hogy elélvez és ezért újra velem akar lenni. Ez win-win.
2020. okt. 3. 11:04
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem!

A szexkapcsolat a két fél igényeiről van szó, és baromi unalmas ha minden alkalommal ugyan azt kell csinálni.

2020. okt. 3. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!