Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a feleségemet, mielőtt megismertük egymást, több barátom is megdugta, ráadásul egy buliban egyszerre hárman is (de abból csak kettő közeli ismerős). Összesen öt barátomnak volt meg. Ez nagyon zavar, hogy lépjek ezen túl?
Igazabol mi zavar pontosan?
Inkabb orulj neki, hogy szereti a szexet. Gondolom nem egy doglott hal az agyban.
Az alszent, f@pics@ noknel rosszabb nincs.
Nem hierarchikus, csak attól tartok, kinevetnek a hátam mögött, vagy megint megfektetik, akár együtt is, mert már volt gangbangje is a feleségemnek, mint említettem, szóval ki tudja mibe menne bele.
Az ágyban nagyon jó, de azt is felvetette, hogy fantáziál többes szexről is, amit meg is élt, de még szeretne. Swingerbe viszont nem akar járni, azt vetettem fel opciónak én.
Nem is tudom... Végül is ha nem tartja velük a kapcsolatot, neked pedig nem mondta hogy ő egy tisztességes, erkölcsös életet élő csaj volt mindig is, akkor nem csapott be sem a haverjaid egyike, sem a csajod.
A sértettségednek oka lehet, ha nagyon konzervatívnak állította be magát. De ha nem kérdeztél rá konkrétumokra akkor ez sem.
Meg azzán ami óta veled van, megcsalt, vagx ilyesmi? Mert ha ez sem, akkor valójában ellened semmit se tett.
Ha tudtad hogy mondjuk így cafka volt, akkor elfogadtad. Persze én könnyen mondom ezt, mert az ilyen eseteket elkerülés érdekében minden ilyesmire rákérdezek ismerkedéskor.
R*bancot vettél el, r*banccal kell élned.
Ezt te csináltad.
Hat ha tobbesezni akar, akkor tenyleg nem igazan felesegnek valo.
En legalabbis nem akarnek osztozni senkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!