Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg fennállt valaki iránt a szexuális vonzalmad, akit nem kaptál meg?
Figyelt kérdés
Nő vagy pasi vagy, kiknél tart tovább?2020. okt. 2. 08:51
12/17 anonim válasza:
Bármennyi lehet, az intenzitás attól függ mennyire töltik meg új élmények, impulzusok az életedet. A középsuliban nagyon tetszett egy lány, de irtózatosan béna voltam, persze hogy semmi sem volt. A húsz éves osztálytalálkozón mégis "összejött" minden további nélkül működött a vágy :)
13/17 anonim válasza:
Vagy 10 éve. Nekem van párom. És nem könnyű mert tudom hogy benne lenne :( 30 f.
15/17 anonim válasza:
Kb. 5 hónap, de ezalatt nem sikerült megdugnia, mert állandóan részeg volt.. Most keresek valakit, akivel sikerülne.
kb. 5 hónap,
16/17 anonim válasza:
Kb egy éve tart nem hiszem h el fog múlni
17/17 anonim válasza:
Fél év. Ennyi időbe került elvennem az eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!