Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül éltetek? Az utána lévő alkalom milyen volt?
Régóta nincs senkim, tavaly nulla volt a szexuális életem, idén januárban volt egy kaland ami ráadásul nem volt élvezhető, azóta megint semmi. Kíváncsi vagyok másnak is volt-e ilyen időszaka az életében, hogyan kezelte, és amikor újra lett nemi élete az milyen volt.
U.i.: Nem privát ajánlkozásokat várok.
25/f
Nekem most van a leghosszabb,kb.fél éve.Egy darabig bírtam szex nélkül,aztán rákaptam a masztira.
Persze én még csak 20 éves vagyok,nincs nagy múltam ebben a témában.:)L
Volt kb 1-1,5 év. Utána rá viszont fantasztikus volt! :)
De szerintem csak a partnerem miatt. S előtte is és utána is volt olyan, amit nem igazán élveztem.
Szia 73%os drusza :)
Azért mert mindig volt/maradt valami negatívum a legextatikusabb szex után is, amiből azért nem volt olyan sok persze.
És ha ha már ilyen szépen ellaposodott az egész szexualitásom, sok szenvedéssel, mert azért ép egészséges testem és vágyaim vannak amik követelték volna a magukét, akkor ne piszkálgassam feleslegesen a parazsat, elvagyok egyedül.
A szakítás után 10 hónap kihagyás utána egy kaland, megint 10hónap kihagyás és újra találkoztam az előző sráccal. De most nem is hiányzik a rendszeresség
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!