Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, a nők harcolnak, hogy a férfiak elfogadják a molett hölgyeket is, miközben a nők a mackós férfiakat passzolják, sőt, leszólják?
Számtalan férfi ír arról, neki bejönnek a molett, duci nők. Evvel párhuzamosan nagyon sok mackós pasi panaszkodik, hogy nekik nincs esélyük a nőknél.
Amennyiben a férfi, a nő mellett, együttélés alatt alakul át testessé, úgy még hajlandók elfogadni (vagy elviselni) a hölgyek. De, ha eleve nagydarab, mackós alkatú egy férfi, úgy ismerkedésnél már nincs igazán esélye.
Azért, mert könnyebb a problémák forrását másra hárítani, mint megoldani a problémát. Ez sajnos nem csak erre a témára igaz, ilyenek az emberek.
Hát..én molett nő vagyok és hozzám mérten nem is próbálkoztam nálam sokkal jobb pasikkal..nem is vágytam rá.Kigyúrtak nem tetszenek. Valahogy nekem is a húsisabbak tetszettek pasikban,persze azoknak meg én nem :D
Inkább a nagyon vékony,nem legjobb képű pasiknak jöttem be mindig,de nekem ők meg túl vékonyak voltak.
Vékony, sportos de átlagos külsejű lányként nekem az első szerelmem nem egy mackós, hanem egy kifejezetten kövér fiú volt. Szegény nem volt a lányok kedvence, 19 évesen még egyszer sem járt senkivel, de én valamiért baromira imádtam.
Vannak furcsa kivételek...
Én kövér vagyok 21/L 95kg/165cm.
És nekem is a mackós kövér alkat jön be a párom is ilyen, ő 23/F 115kg/175cm.
Vannak kivételek. És én el is fogadok mindenkit akár vékony, normál, kövér. Nem érdekelnek annyira a külsőségek.
Párom szemüveges is aki általában negatív jelző szokott lenni de én imádom úgy ahogy van, ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!