Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik elfogadják azt ha egy lány nem csinálja az orált?
Én nem fogadom el. Az orális szex a petting része. Ha én kinyalok egy csajt - ami megkönnyíti a nedvesedést - akkor ő is leszop cserébe.
Szóval nekem nem kellene olyan csaj, akit nem nyalhatok ki, és aki nem szop le. Bocs.
Pasi vagyok és nem fogadom el!!
Gyakorolj és tanuld meg!!
Őszinte leszek, lesznek akik azt fogják írni, hogy nem fontos lehet élni nélküle, de sajnos csak becsapják magukat és a társukat is. Ez hozzá tartozik az alap szexuális kultúrához, ha pedig neked nem megy, menj el egy szexuál psichológushoz! Valószínűleg ért valami ami ezzel kapcsolatos, ami miatt nem szereted, mert normális esetben nem lehet semmilyen kifogásod!
Tehát ha nem ápolatlan, nem illetlen, nem aláz meg (így érezheted ha mondjuk fogja a fejedet és "magára húzza"), ha nem megy a szádba megbeszélés nélkül, ha nem erölteti, hogy lenyeld, ha nem akarja mindenáron a mélytorkot, de mind mind kommunikáció kérdése!
Sokan tévedésben vannak, a szex nem arról szól, hogy neked jólegyen, hanem arról, hogy a partnerednek legyen jó! Tehát minden olyan dolog ami számodra nem fájdalmas, sértő, megalázó, meg kell tenned a párodnak ha igényli, és ugyan ez visszafelé is el kell várni! Hiszen egymásnak kell örömöt okoznotok, nem saját magatoknak.
Egyébként innen loptam ezt az írást, nagyon igaz, és nagyon egyet értek vele:
"Az orális szexet nem kell megszeretni. A társadat, párodat kell annyira szeretni, hogy minden porcikáját kivánd, ne taszítson semmi ami az övé, és akard, hogy neki minél jobb legyen. Köznapian ezt szerelemnek hívják, és aki megéli, annak nem szokott ilyen kérdése lenni. :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!