Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik elfogadják azt ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik elfogadják azt ha egy lány nem csinálja az orált?

Figyelt kérdés
Tehát nem szeretem és nem is csinálom soha az orális szexet. Nekem csinálhatják. Lehet így tartós kapcsolatom?
2020. ápr. 9. 07:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ez pont olyan, hogy mi az ami neked is bejön egy a pasin, s el tudod-e fogadni. Gondolom van amit igen és van amit nem.

Van olyan barátom akinek a szop..as semmit nem jelent és nem is szereti, ha a csaj akarja akkor hagyja és kész. Neki ne jelentenél gondot.

Nekem viszont igen. Nálam a szex nem szex orál nélkül, pláne nem az szájbaélvezés nélkül. Persze nem kell mindig ez, de nem elég évente egyszer. Nálam ez gond lenne. Persze ha egymásra hangolódunk egy buliban és úgy esik az este, hogy az ágyban kötünk ki nem akadok ki ha nincs orál. De valószínű szerelem, kapcsolat stb nem várható köztünk.

Szóval ne általánosíts hanem ezt mindig az adott férfi fogja meghatározni, nálad hogy neki ez ok vagy nem. Kb. úgy mint nálad hogy megfelel-e neked a f@rka mérete. Egyszer-kétszer rápóbálsz egy túl kicsire vagy túl nagyra de mégis ez alapján döntesz, hogy ez hosszútávú vagy sem.

2020. ápr. 9. 08:36
 12/28 anonim ***** válasza:
52%
Hosszú távon nem működne a kapcsolat. Nagyon szeretem adni és kapni is. Ez egy fontos része az előjátéknak.
2020. ápr. 9. 08:43
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet lenni nélküle. Biztos hogy találsz olyan pasit, akit nem zavar. Én speciel jobban szeretem ha nyalhatok és kényeztethetem a lányt akár órákig.
2020. ápr. 9. 08:46
 14/28 LazyJones ***** válasza:
47%
Ez tapasztalataim szerint azon túl, hogy embertől függ, még kapcsolattól is függ. Volt olyan partnerem, akivel a kölcsönös orál magától értetődő dolog volt, és hiányzott volna, ha bármikor is elmarad, volt viszont olyan is, akivel kapcsolatban fel sem merült, és nem is éreztem azt, hogy kimaradt volna valami akár a kapcsolatból, akár a szexből.
2020. ápr. 9. 08:51
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
volt egy ilyen kapcsolatom. kb 4 évig bírtam, utána megcsaltam. Szerintem hosszú távon nem megy, ha kielégítetlen vágyaid vannak.
2020. ápr. 9. 08:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Kezdőként még sokkal önbizalomhiányosabb voltam, és ez egyértelmű összefüggésben volt az elvárásaimmal is. Egy egészséges identitású férfi nem fogja elfogadni, hogy neki nem szeretnek valamit megadni és ezt a másik fél kikéri magának, de fordítva persze neki az alapvető és "természetes". Az ilyen egocentrikus nárcisztikus lények szinte kivétel nélkül valamilyen sérült sub pasit fognak meg, amibe belegondolni lehet hogy fáj, de mondjuk ki az igazságot.
2020. ápr. 9. 09:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem érdekel ez a terület, így igen, elfogadom.
2020. ápr. 9. 10:14
 18/28 anonim ***** válasza:
Hogy "a pasik" mit gondolnak erről, azt nem tudom... de személy szerint én benne lennék így is egy tartós kapcsolatban.
2020. ápr. 9. 10:16
 19/28 anonim ***** válasza:
A leghosszabb tartós kapcsolatom eddig kicsit több mint év volt. Ezidő alatt kb 20x vette a szájába, de érdekességképpen azt sem nagyon szerette ha én nyalom ki pedig előtte a nyalásomra senkinek nem volt panasza. azt szeretem csinálni. Nekem nagyon hiányzott mert egy jó szopás a gyengém, imádom amikor úgy kiszivnak h alig állok lábra, jobb mint egy átlag dugás. A kapcsolatunk végén már nagyon hiányzott, meg tudtam volna őrülni érte. Talán éppen ezért csaltam meg, szex nem volt csak lepippantattam magam egy másik lánnyal. Kompromisszumot kell kötni. Ha elvárod, hogy rndesen és rendszeresen ki legyél nyalva akkor bizony te is be kell hogy kapd néha azt a farkat. Ha nem is totál leszopod, de legalább addig kapd be neki kicsit bő nyállal még felpumpálod keményre. A legtöbb pasinak ez sokat jelent
2020. ápr. 9. 10:44
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szükségem van rá. Sokaknak szintén.

Valószínűleg lehet így tartós kapcsolatod, igen.

2020. ápr. 9. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!