Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szextárskeresőn miért fontos,hogy mit dolgozom vagy dolgozom e?
11/
Az az egy biztos én mindent megtettem,hogy neki jó legyen ,jó is volt.
12/
Ez akivel így jártam elméletileg jó környéken lakik,tehát nem csóró lenne csak kicsit fura volt a helyzet,mert nem tudom,hogy a szüleivel élt e ott vagy a fickóját csalta.
ez melyik szextárskereső amúgy?
Mostanában minden csajba ez van belekódolva hogy pénzpénzpénz. más nem számít.
Tinderre felregelsz a saját képeddel, bemutatkozással nulla match. felteszed egy 20 ezres képét, vagy valami drága prémium tragacsét, semmi mást, és napi 10 match.
15/
Akiről írtam az eropolison ismertem meg 2x találkoztunk második végén csá aztán most már két profillal is keres tovább,de biztos talál is mert nő a férfiaknak sanyarú a sorsa a legtöbbnek.Ha nem érdekelne ennyire a szex mivel sajna nem sokat csinálom sokkal boldogabb ember lehetnék.Na igen nekem se sok matchom van a tinderen de a nőknek ezernyi gondolom.Mindig jönnek a dumák a nőket nem a pénz érdekli,nem a francot mindet egy bizonyos szinten ekkor jönnek az evolúciós elmélet dumával.
15/
De amúgy jó,hogy írod kipróbálom felrakok egy motoros képet a tinderre :)
Ne motoros képet. valami drága bmw-t vagy audit. hiába xar kocsik, de a buta pénzéhes csajok elhiszik hogy az a menő. :D
Bár ciki lesz ha a randira busszal mész, de szűrőnek jó. :D
18/
Sajnos se audim se bmw-m nincsen de nem is kéne de van egy renaultom meg egy honda motorom :)
Ha ez sem elég nekik akkor ba...meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!