Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szextárskeresőn miért fontos,hogy mit dolgozom vagy dolgozom e?
mert sokaknak feltétel, hogy nem minden jött ment alakkal menjen el találkára
vagy épp amikor a szállást kell fizetni, vagy a benzint, akkor a pasi ne legyen olyan aki a csajjal fizetteti az egészet például
3/
Hát elvárások? Hát az bőven van a nőknél. Én mikor randiztam k8fizettem a kaját. Volt olyan második randin ugyan ez a lány azt mondta másodjára ő fizet,aztán ott voltunk a pizzázóban de otthon hagyta a pénzt azt hiszem,de én minden szó nélkül kifizettem a pizzát.
4/
Ki tudja már a mai világban. Egyetlen alkalom is lehet éppen jó és lehet normális a pasi.
5/
Van jó pár
#6 első randi max cuki, kávézó. Alap. Vagy inkább séta a valahol. A lovagiasság nem azt jelenti, hogy mindent te fizetsz az első találkozón, de semmiféleképpen nem egy vacsorát. Én pofátlanul tapintatlan vagyok, úgyhogy egy ilyen felajánlásnál emlékeztetném a csajt :) de ilyenre még nem került sor. Korrekt randijaim voltak korrekt csajokkal. Ez amolyan szűrő a nőknél. A normálisabb max azért kérdező meg, hogy megtudjon valamit rólad, téma a beszélgetésben.
Nyugi, a pasiknak is vannak elvárásaik. Csak azok más jellegűek 🙄
9/
Nem vacsora volt hanem sétáltunk aztán megettünk egy hamburgert. De volt már olyan csajjal kalandom hogy én fizettem mindent,meg még szállástól hazáig is vittem. Bár lehet az a normális ha a férfi fizeti a szállást meg még kocsival viszi is. De volt olyan nő aki felesbe fizette a szállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!