Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyben van szextarskereso? Vagy esetleg szexchat?
Figyelt kérdés
Goldengaten lattam par erdelyi embert de nem sokat es nem is aktivak.2020. ápr. 26. 20:04
1/4 anonim válasza:
Ezt mi innen honnan tudjuk?
Kérdezd meg ott!
2/4 A kérdező kommentje:
Vannak itt Erdélyből egy jó páran...
2020. ápr. 26. 20:12
3/4 anonim válasza:
Én sosem használtam ilyen oldalakat, de pár barátnőm (erdélyiek ők is) Tinderezik
4/4 anonim válasza:
Nem tudok egy igazit sem. Régen volt a tarskereso pont ro, de utólag nem moderálták, csomó kamu profil meg minden. Most már azt hiszem nem is létezik. Alternatíva valóban a tinder lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!